• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

Η Κέρκυρα στη λίστα με τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για αγορά εξοχικής κατοικίας

October 31, 2021 5652


Σύμφωνα με το αυστραλιανό Compare the Market

Μια μελέτη από το Compare The Market ανέλυσε τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο λαμβάνοντας υπόψιν διάφορους παράγοντες και κατέληξε στα καλύτερα και πιο ηλιόλουστα μέρη στον κόσμο για να αγοράσει κανείς ένα εξοχικό.

Στη λίστα που προέκυψε, τρεις από τις δέκα καλύτερες τοποθεσίες βρίσκονται στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Βενετία, ακολουθεί η Πάφος και το Άμπου Ντάμπι ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν το Ντουμπάι και το Φουνσάλ στην Πορτογαλία.

Στην έκτη θέση βρίσκεται η πρώτη ελληνική συμμετοχή με την Κέρκυρα, στην έβδομη η Λας Πάλμας στα Κανάρια Νησιά, στην όγδοη η Σάντα Κρουζ στην Τενερίφη και στην ένατη θέση η Λάρνακα. Η δεκάδα με τα καλύτερα μέρη για εξοχική κατοικία κλείνει με την Μαρμπέλα της Ισπανίας.

Η αυστραλιανή λίστα συντάχθηκε λαμβάνοντας υπόψιν παράγοντες όπως τα εστιατόρια, τις προσιτές τιμές, το κόστος ζωής, την εγκληματικότητα και τον καιρό.

«Ενώ η Βενετία είναι ένα καταπληκτικό μέρος για επίσκεψη, μπορεί να θέλετε μια εξοχική κατοικία κάπου με λιγότερους τουρίστες όπου μπορείτε πραγματικά να ενσωματωθείτε με τους ντόπιους. Σε αυτή την περίπτωση, η Πάφος στην Κύπρο μπορεί να είναι μια καλή επιλογή», ​​λέει η ομάδα του Compare the Market μεταξύ άλλων.

Η Κέρκυρα, με μεγάλο αριθμό εστιατορίων (1.322 ανά 10.000 κατοίκους), μέση θερμοκρασία 17,2 βαθμών Κελσίου και μέση τιμή αγοράς κατοικίας στα 1.387 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές ενώ στους 50 προορισμούς κατατάσσεται και το Ηράκλειο της Κρήτης.

Βρίσκεται στην 16η θέση, με την μέση τιμή των κατοικιών να κυμαίνεται στα 1.509 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο και το μηνιαίο κόστος ζωής για μια 4μελή οικογένεια στα 2.226 ευρώ.

Κέρκυρα, Πάφος και Λάρνακα στη λίστα με τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για αγορά εξοχικής κατοικίας

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search