• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

Άρχισε και διεκόπη η δίκη του πατέρα που σκότωσε την κόρη του

April 27, 2020 5144

 

Είχε δολοφονηθεί από τον πατέρα της

Η29χρονη Αγγελική Πέτρου, σύμφωνα με τα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα, επειδή εκείνος δεν ενέκρινε τη σχέση της με έναν Αφγανό. Το φρικιαστικό έγκλημα ομολόγησε ο παιδοκτόνος, με την ιατροδικαστή Χρυσαυγή Κούση να κάνει λόγο για πολλαπλά χτυπήματα, τα οποία και επέφεραν βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην κοπέλα. Όπως είπε χαρακτηριστικά, η άτυχη κοπέλα πάλεψε για πολλή ώρα για την ζωή της αλλά δεν κατάφερε να μείνει ζωντανή.

 

Η αναπαράσταση της δολοφονίας έγινε στις 3/1/2019 στο σπίτι της οικογένειας στην Κέρκυρα. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 52χρονος πατέρας, το βράδυ της Τρίτης (01/01/2019), μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχε με την 29χρονη, την χτύπησε με μεταλλικό αντικείμενο (σιδερόβεργα) στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. 

Σήμερα αναβίωσε η παιδοκτονία, καθώς ξεκίνησε στην Ηγουμενίτσα η δίκη του 53χρονου, ωστόσο, η διαδικασία διεκόπη για αύριο, Τρίτη σύμφωνα με τον συνήγορο του πατέρα της άτυχης κοπέλας, Βασίλειο Νουλέζα. Στη δίκη δεν εμφανίστηκε η μητέρα της 28χρονης η οποία είχε δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, αλλά ούτε ακόμα τέσσερις βασικοί μάρτυρες.

Σύμφωνα με τον κ. Νουλέζα, που μίλησε σε κερκυραϊκό μέσο, η Πρόεδρος της έδρας διέταξε την βίαιη προσαγωγή των 5 μη εμφανισθέντων μαρτύρων κατηγορίας, ενώ υπέβαλε ο κ. Νουλέζας νωρίτερα κατέθεσε αίτημα διακοπής, ώστε να επιτραπεί να ταξιδέψει η μάρτυρας υπεράσπισης που έγινε επίσης δεκτό και δόθηκε εντολή στο λιμεναρχείο Κέρκυρας, σχετικά.

Να υπενθυμίσουμε, ότι η δίκη πραγματοποιείται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσπρωτίας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search