• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

Για την υγεία συνέδριο ζητά ο Χρ. Μπούκας

January 31, 2022 4056

Ανακοίνωση του δημοτικού συμβούλου Χρυσόστομου Μπούκα προς τη Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Αναλυτικά:
Η πανδημία με τον κορωνοϊό, είχε δραματικές επιπτώσεις και στην πατρίδα μας, αλλά και στον τόπο μας.
Η πίεση που δέχθηκε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, έφερε στην επιφάνεια ελλείψεις, παραλήψεις και δυσλειτουργίες.
Είναι ευκαιρία να τις καταγράψουμε με σωφροσύνη και ψυχραιμία, να αναλύσουμε και εν τέλει να αποφασίσουμε για τις κατευθυντήριες γραμμές, ώστε το υγειονομικό σύστημα και οι λειτουργοί του να εξυπηρετούν απολύτως και σε υψηλό επίπεδο τις ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών του Νομού μας.
Η Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κερκυραίων, πρέπει να προγραμματίσουν ένα «ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ» με άρτια οργάνωση, σε χρόνο που θα κρίνουν κατάλληλο, ώστε να λάβει την μεγαλύτερη δυνατή δημοσιότητα.
Ένα συνέδριο αρχών, θέσεων και υλοποιήσιμων προτάσεων με στόχο την αναγέννηση του συστήματος υγείας.
Για το λόγο αυτό, πρέπει να προσκληθούν πολιτικοί εκπρόσωποι, εκπρόσωποι όλης της Αυτοδιοίκησης, κόμματα, συλλογικότητες επιστημονικές, κοινωνικές, συνδικαλιστικές, ΑμΕΑ, που έχουν γνώση των προβλημάτων και της λειτουργίας του συστήματος υγείας ή εμπλέκονται καθ΄ οιονδήποτε τρόπο με την λειτουργία του, να καταθέσουν τις απόψεις και προτάσεις, ώστε η επεξεργασία αυτών να αποτελέσει τον κύριο μελλοντικό άξονα για συλλογικές διεκδικήσεις.
Το συνέδριο αυτό, πρέπει να προγραμματιστεί και να υλοποιηθεί με την ανάλογη του ζητήματος σοβαρότητα, με έμφαση στο υψηλό επίπεδο που του αρμόζει, με στοιχειοθετημένες προτάσεις, ώστε να μην αποτελέσει ένα άλλο βήμα όπου ομιλητές θα προσπαθήσουν να κλέψουν πρόσκαιρα εντυπώσεις.
Γιατί σε αυτή την περίπτωση, την επομένη θα βρεθούμε πάλι απέναντι στα προβλήματα, χωρίς προτάσεις, χωρίς ορθολογικές διεκδικήσεις, χωρίς να προσφέρουμε στον τόπο μας.
Κάθε ομιλητής, θα καταθέτει γραπτά τις προτάσεις, ώστε υπεύθυνα η ομάδα επεξεργασίας όλου αυτού του πλούτου που θα προκύψει, να τις συνθέσει και να καταλήξει σε ένα κείμενο αρχών, αλλά ιδιαίτερα τελικών προτάσεων που θα λάβει την τελική έγκριση στην ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κερκυραίων.
Τελικό κείμενο συνοπτικό, απολύτως κατανοητό σε κάθε πολίτη, πολύ χρήσιμο στη συλλογική διεκδίκηση της αναγέννησης του συστήματος υγείας στον τόπο μας.
Αυτή πρέπει να είναι η προσφορά μας, με ορίζοντα το μέλλον.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search