• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

Λαϊκή οργή στα βόρεια προάστια του Παρισίου μετά τη δολοφονία άνδρα από αστυνομικό

March 28, 2022 706


Ταραχές ξέσπασαν χθες στις βόρειες συνοικίες του Παρισιού, για δεύτερη νύκτα, μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό άνδρα από αστυνομικό, τη στιγμή που βρισκόταν σε ημιφορτηγό.
Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για έναν 33χρονο ο οποίος σκοτώθηκε από σφαίρα αστυνομικού, την ώρα που ήταν σταματημένος στο τιμόνι ημιφορτηγού σε κόκκινο φανάρι για τη διενέργεια ελέγχου, ανάμεσα στο Σεβράν και το Ονλέ-σου-Μπουά. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι επρόκειτο για κλεμμένο ημιφορτηγό το οποίο εντόπισε η αστυνομία, προχωρώντας στον έλεγχο που προηγήθηκε του αιματηρού επεισοδίου.

Ένας από τους αστυνομικούς της ομάδας βρέθηκε στο ύψος του παραθύρου και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες πυροβόλησε την ώρα που ο οδηγός ξεκίνησε απότομα το κλεμμένο όχημα, αναφέρεται σε χθεσινή ανακοίνωση του εισαγγελέα του Μπομπινί. Η διαδρομή του ημιφορτηγού τελείωσε πολλές εκατοντάδες μέτρα μακρύτερα αφού συγκρούσθηκε με πολλά σταθμευμένα οχήματα.

Η Γενική Επιθεώρηση της Γαλλικής Αστυνομίας διεξάγει έρευνα.

Η δολοφονία του οδηγού προκάλεσε την αγανάκτηση των κατοίκων της περιοχής του Σεβράν, όπου, στη διάρκεια της δεύτερης νύχτας των επεισοδίων, πυρπολήθηκαν οκτώ οχήματα, ανάμεσά τους και ένα φορτηγό. Η φωτιά επεκτάθηκε σε άλλα τέσσερα οχήματα, ανακοίνωσε αστυνομική πηγή που διευκρίνισε ότι έγιναν πέντε προσαγωγές.

ΠΗΓΗ: thepressproject.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search