Print this page

Καπιταλισμός σημαίνει να απαγορεύεται η φιλοξενία αστέγων σε δημόσιους χώρους!

April 17, 2022 451


Λόγω των εκτοξευόμενων ενοικίων της πόλης -και της νέας απαγόρευσης του Τέξας δημιουργία καταυλισμών αστέγων σε δημόσια περιουσία, ένας άνθρωπος πήρε τηνκατάσταση στα χέρια του. Ο Josiah Ingalls αποκαλείται άγιος επειδή άφησε άστεγους να ζουν στην ιδιοκτησία του 10 στρεμμάτων στην επαρχία του Τέξας. Το αν θα συμφωνούσαν οι γείτονές του είναι άλλο θέμα.⁠

Το περασμένο καλοκαίρι, ο 43χρονος πατέρας και ιδιοκτήτης τοπικής επιχείρησης άρχισε να επιτρέπει στους ανθρώπους να στήσουν σκηνές ή να παρκάρουν RV στη γη που μοιράζεται με την οικογένειά του και τα πολλά πρόβατα και τα κοτόπουλα τους στο Cedar Creek, περίπου 45 λεπτά έξω από το κέντρο του Ώστιν.

Λόγω των εκτοξευόμενων ενοικίων της πόλης -και της νέας απαγόρευσης του Τέξας σε καταυλισμούς αστέγων σε δημόσια περιουσία- τα 19 άτομα που ζούσαν στο Camp Haven Sanctuary δεν είχαν σχεδόν κανένα μέρος αλλού να στραφούν όπου δεν θα αντιμετωπίσουν δυσβάσταχτα έξοδα στέγασης ή προβλήματα με την επιβολή του νόμου. Μετά ήρθε ο Ingalls.

Ο Ingalls είναι ίσως η πιο τολμηρή -και πιο κυριολεκτική- ενσάρκωση της φιλοσοφίας “Yes in My Backyard” που νιώθει ότι η μητροπολιτική περιοχή του Austin χρειάζεται απεγνωσμένα. Και σε μεγάλο βαθμό το κάνει από την τσέπη του. Η περιουσία της οικογένειάς του έχει επανειλημμένα χτυπηθεί με λογαριασμούς ρεύματος 1.000 δολαρίων.

Σύντομα, θα χρειαστεί επίσης ένα σηπτικό σύστημα τύπου πάρκου RV που εκτιμάται ότι θα κοστίσει τουλάχιστον 25.000 $. Το πού θα βρει ο Ingalls με τέτοια χρήματα είναι ένα ερώτημα. Μόλις πρόσφατα άρχισε να επιτρέπει στους κατοίκους να συνεισφέρουν στα πολλά έξοδα του Camp Haven, αν θέλουν, αλλά δεν πιστεύει ότι κάποιος πρέπει να βγάζει χρήματα από την αλληλεγγύη.

Πηγή: www.rosa.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.