• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

Γαλλία: Πέταξαν ντομάτες στον Μακρόν σε λαϊκή αγορά του Παρισιού

April 27, 2022 490

Γαλλία: Πέταξαν ντομάτες στον Μακρόν σε λαϊκή αγορά του Παρισιού

Στην πρώτη δημόσια επίσκεψη του μετά τη νίκη του στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας.

Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν πραγματοποίησε μια αιφνιδιαστική επίσκεψη σ′ ένα προάστιο βόρεια του Παρισιού, στην πρώτη του επίσημη έξοδο από την επανεκλογή του, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει τους αριστερούς ψηφοφόρους της περιοχής ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Ιουνίου.

Ωστόσο λίγο έλειψε να δεχτεί πάνω του ένα μικρό τσουβάλι από ντοματίνια καθώς καθώς περνούσε μέσα από ένα θορυβώδες πλήθος σε μια λαϊκή αγορά του Σερζί.

Περίπου έξι από τα μικρά ζαρζαβατικά, που περιέχονταν σε κάτι που έμοιαζε με μπλε πλαστική σακούλα, πέταξαν πάνω ξυστά από το κεφάλι του Γάλλου ηγέτη και αναπήδησαν στον ώμο και τα χέρια δύο ανδρών της συνοδείας του δίπλα του, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο BFM-TV.

Ο ίδιος ο Μακρόν φαινόταν να μην έχει αντιληφθεί την παραλίγο αστοχία μέχρι που κάποιος από το πλήθος φώναξε «βλήμα» και οι σωματοφύλακές του σήκωσαν άμεσα τα χέρια πάνω από το κεφάλι του Γάλλου ηγέτη για να τον καλύψουν.

 

Στη συνέχεια, κάποιος σωματοφύλακας του Γάλλου προέδρου άνοιξε μια μαύρη ομπρέλα για να τον προστατεύσει και οι συνοδοί του τον οδήγησαν σ΄ ένα κοντινό πάγκο της αγοράς. Ο Μακρόν παρέμεινε εκεί για λίγες στιγμές μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ένα άλλο βίντεο, που τραβήχτηκε από διαφορετική οπτική γωνία, έδειξε ότι αμέσως μετά την ρίψη των ντοματών, ένας περαστικός σκαρφάλωσε σε ένα τραπέζι ή κάτι άλλο και από αυτό το ύψος βούτηξε προς την κατεύθυνση των αντρών γύρω από τον Μακρόν.

Ο άνδρας φάνηκε να ρίχνει μια γροθιά καθώς πετούσε στον αέρα. Ακούστηκαν κραυγές καθώς προσγειώθηκε δυνατά πάνω στο πλήθος και στην συνέχεια έπεσε στο πάτωμα.

Ο Μακρόν, φαινομενικά αβλαβής και ατάραχος, συνέχισε αμέριμνα τον περίπατό του στο Σερζί, μιλώντας με τους ανθρώπους στην αγορά. Είπε στους δημοσιογράφους ότι επισκέφτηκε την εργατική γειτονιά στο πλαίσιο της υπόσχεσής του να ενώσει τη Γαλλία μετά την δύσκολη προεδρική εκστρατεία.

Πηγή: Associated Press

Αναδημοσίευση από euforipediada.blogspot.com

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search