• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

Η ιστορία της Μαριάνας

June 02, 2022 622

 

 

Ποιος θυμάται πια τη Μαριάνα Ποντγκουρσκάγια-Βισεμιρσκάγια, το κορίτσι από τη Μαριούπολη που έγινε πρωτοσέλιδο παγκοσμίως, χωρίς κανείς να μάθει την πραγματική ιστορία της; Σίγουρα όχι όσοι «δημοσιογράφοι» και «φωτορεπόρτερ» εκμεταλλεύτηκαν με θράσος την τρομακτική εμπειρία της ίδιας και άλλων ρωσόφωνων εγκύων της Μαριούπολης για να κατασκευάσουν το προπαγανδιστικό αφήγημα της «βάρβαρης ρωσικής επίθεσης» στο κατειλημμένο από τους νεοναζί τρομοκράτες των Αζόφ μαιευτήριο της Μαριούπολης - ναι, το μαιευτήριο που έχει υποσχεθεί να ξαναχτίσει, προφανώς μετά την... απελευθέρωση από τους ωμοφάγους Ρωσομογγόλους, ο Αμερικανόδουλος πρωθυπουργός μας. «Δημοσιογράφοι» ενσωματωμένοι στους νεοναζί, σαν τον Ουκρανό Εφχένι Μαλολιέτκα, που φυσικά -και σε αντίθεση με τους άμοιρους κατοίκους της- εγκατέλειψε εγκαίρως τη μαρτυρική πόλη και σήμερα βραβεύεται μάλιστα για την προσφορά του, λέει, στη δημοκρατία και το άμοιρο, το καταξεσκισμένο μας «λειτούργημα»...

Γιατί τα λέω αυτά; Οπως πιθανόν... δεν θα είδατε στις οθόνες σας, η εν λόγω ρωσόφωνη κοπέλα -που γέννησε κανονικά και κατάφερε να φύγει λίγες εβδομάδες αργότερα προς το Ντονμπάς, από όπου κατάγεται- είχε δώσει μια αποκαλυπτική συνέντευξη, όπου όχι μόνον επιβεβαίωνε την παρουσία πάνοπλων Ουκρανών στρατιωτών στο μαιευτήριο, γεγονός που αποτελεί από μόνο του έγκλημα πολέμου, αλλά και «κάρφωνε» τους Αζόφ ότι πέταξαν τις εγκύους έξω από άλλο μαιευτήριο για να το κάνουν αρχηγείο τους, επειδή διέθετε ηλιακές μπαταρίες, και έκλεψαν ακόμη και το φαγητό από τις ετοιμόγεννες! Και βέβαια διέψευδε ρητά τα περί «ρωσικής αεροπορικής επίθεσης» στο κτίριο και κάρφωνε τους «δημοσιογράφους» ότι βρίσκονταν ήδη εκεί την ώρα της επίθεσης και άρα γνώριζαν εκ των προτέρων τι επρόκειτο να συμβεί!

Χτες, που λέτε, παρακολούθησα στο YouTube νέα μακροσκελή συνέντευξη που έδωσε η μανούλα, πλέον, Μαριάνα στον Ιταλό δημοσιογράφο Τζιόρτζιο Μπιάνκι, όπου επαναλαμβάνει με λεπτομέρειες όλα τα παραπάνω και συμπληρώνει επί λέξει: «Είμαι σοκαρισμένη για το πώς αυτοί [οι δύο... πολυβραβευμένοι ρεπόρτερ του A.P. Μαλολιέτκα και Τσερνόφ] κατάφεραν να τα βιντεοσκοπήσουν όλα αυτά. Ηταν ήδη εκεί και τράβηξαν σε βίντεο και τις δύο εκρήξεις. Μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη. Το πρώτο που σκέφτηκα είναι πως ήξεραν από πριν τι θα συμβεί, αλλιώς πότε πρόλαβαν να έρθουν;».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search