• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

Γιώργος Τράγκας: Πάνω από 140 εκατ. ευρώ η τεράστια περιουσία του - Η εντυπωσιακή βίλα του σε κόλπο της Κέρκυρας - ΒΙΝΤΕΟ

June 14, 2022 5231

 

Μετά το σπίτι στο Παρίσι και το σαλέ στον Παρνασσό, στο φως της δημοσιότητας και η πολυτελής βίλα του εκδότη στην Κέρκυρα

Σ’ αυτόν, λοιπόν, τον δυσώδη κόσμο των ΜΜΕ, τον λυσσαλέα ταξικό, του πλούτου και της χλιδής των από πάνω και της φτωχολογιάς των υποαμοιβόμενων εργατών-τριών, σ’ αυτόν τον κόσμο του Τράγκα και του εργαζόμενου στον Τράγκα, νόμος είναι το δίκιο των αφεντικών. Όπως εξάλλου και σε κάθε κόσμο–χώρο εργασίας.

Σε εξέλιξη το θρίλερ με την τεράστια περιουσία του Γιώργου Τράγκα, η αξία της οποίας εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 140 εκατ. ευρώ, όπως επισημάνθηκε στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα ΜEGA". έφερε χαρακτηριστικά στο MEGA ο Νίκος Αγαπηνός "η αλήθεια είναι ότι και εμείς γινόμαστε αποδέκτες πληροφοριών για την περιουσία, μέσα από τα ΜΜΕ. Δεν έχουμε εικόνα ή επίσημη ενημέρωση. Επίσημη ενημέρωση έχουμε για μία διαθήκη που συνετάχθη το 2018 και αφορά συγκεκριμένα περιουσιακά στοιχεία. Είναι αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για διαμερίσματα στις ΗΠΑ, στη Γαλλία και στην Ελλάδα".

 

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος που εκπροσωπούσε τον εκλιπόντα δημοσιογράφο, Νίκος Αγαπηνός, ερωτηθείς σχετικά, απάντησε:

 

"Πριν τον θάνατο του, εκτιμούσα ότι η περιουσία του ήταν γύρω στα 10 με 15 εκατομμύρια ευρώ. Τώρα το πόρισμα τοποθετείται ότι η αντικειμενική αξία των ακινήτων είναι περίπου στα 23 εκατομμύρια ευρώ. Για να μην υπάρχει παρανόηση οι αντικειμενικές αξίες με τις εμπορικές, στην Ευρώπη ταυτίζονται δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό", πρόσθεσε.

Δεν έπαιρνε μισθό ο Γιώργος Τράγκας, ήταν αυτοχρηματοδοτούμενος, είχε επιχειρήσεις και κέρδη. Έχει υψηλά εισοδήματα από πριν. Να δούμε τις πωλήσεις που έχει πραγματοποιήσει και μετά θα δούμε τι έχει συμβεί. Μπορεί κάποιος να είχε έσοδα το 2005, εάν τα χρήματα αυτά τα χρησιμοποιεί με συγκεκριμένους τρόπους, μπορεί να τα διπλασιάζει. Πρέπει να αξιολογηθούν όλα", συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αγαπηνός.

Αλλά αυτό είναι το καπιταλιστικό όνειρο: ένας κόσμος με κάθε λογής γαλέρες, από τα εργοστάσια παραγωγής αυτοκινήτων μέχρι τα πολυτελή ξενοδοχεία και τις βιομηχανίες του θεάματος και του Τύπου, ένας κόσμος με εργαζόμενους-ες στην κόψη εξαθλίωσης – επιβίωσης. Ένας κόσμος στον οποίο οι από κάτω δεν φτάνουν καν στα δικαστήρια για να διεκδικήσουν το δίκιο τους, αφού πια η νομοθεσία που ορίζει τις σχέσεις εργασίας κόβεται και ράβεται στα μέτρα των εργοδοτών.

Για τις καταγγελίες εκβιασμού

Για τις καταγγελίες εκβιασμού ο δικηγόρος του Γιώργου Τράγκα είπε πως, "στο διάστημα που τον έχω εκπροσωπήσει, δεν αντιμετώπισα κάποια υπόθεση επώνυμης καταγγελίας για εκβιασμό. Δεν είναι ηθικό να λέγεται μετά θάνατον κάτι τέτοιο εφόσον δεν έχει ειπωθεί πριν τον θάνατο. Εν ζωή δεν είδα να γίνεται αυτό που βλέπω τώρα. Ο Γιώργος Τράγκας δεν ήτα αρεστός στις εκάστοτε κυβερνήσεις και γι’ αυτό ήταν σε έναν μόνιμο έλεγχο. Δεν έκανε τώρα real estate το είχε κάνει πολύ νωρίτερα"

"Δεν έχω αγοράσει ποτέ ράβδο χρυσού και δεν γνωρίζω πώς αποκτώνται. Πρέπει να ερευνηθεί η υπόθεση, γιατί έως τώρα δεν έχουμε επίσημη πληροφόρηση", κατέληξε.

 

βιλα τραγκα κερκυρα

 

Η εντυπωσιακή βίλα του σε καταπράσινο κόλπο της Κέρκυρας

Την ίδια ώρα νέες αποκαλύψεις έκανε το T-live για τα περιουσιακά στοιχεία του Γιώργου Τράγκα.

Μετά το σπίτι στο Παρίσι και το σαλέ στον Παρνασσό, το μεσημέρι της Τρίτης 14/6, η εκπομπή έδειξε πλάνα για πρώτη φορά από την πολυτελή βίλα του εκδότη στην Κέρκυρα.

Το οίκημα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ρένας Κουβελιώτη, βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την περιοχή της Κασσιόπης, σε μία προνομιακή τοποθεσία στον κόλπο της Κέρκυρας.

Πρόκειται για ένα κτίσμα 336 τετραγωνικών μέτρων σε έξι στρέμματα, γεμάτο με ελαιόδεντρα.

Το σπίτι έχει δικό του μονοπάτι και δική του ιδιωτική παραλία.

Σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, και αυτό το σπίτι δεν μπορεί να εκποιηθεί ή να μεταβιβαστεί με οποιονδήποτε άλλον τρόπο.

 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search