• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

Πότε θα ολοκληρωθεί η κατασκευή του στεγάστρου στο ΕΑΚ Κέρκυρας;

July 21, 2022 3177

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ:

Πότε θα ολοκληρωθεί η κατασκευή του στεγάστρου στο ΕΑΚ Κέρκυρας;

 

Στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 27 & 28 Αυγούστου 2021 είχαμε καταθέσει επερώτηση με τίτλο «σχετικά με την κατάσταση στο ΕΑΚ Κέρκυρας και ειδικά για την κατασκευή σκέπαστρου. Ντροπή πια!». Στην οποία αναφέραμε μεταξύ άλλων:

«...Επαναφέρουμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο, το ζήτημα της κατάστασης των αθλητικών υποδομών εξειδικεύοντας στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας και ακόμα πιο ειδικά στην ανάγκη να κατασκευαστεί επιτέλους το σκέπαστρο πίσω από την μεγάλη κερκίδα του Εθνικού Σταδίου και να επιστρωθεί με ταρτάν ώστε να χρησιμοποιείται από τους αθλητές όταν υπάρχουν κακές καιρικές συνθήκες…»

Μετά τις γενικόλογες απαντήσεις που είχαμε πάρει, επαναφέραμε στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 24 & 25Σεπτέμβρη 2021, νέα επερώτηση με τίτλο «Αθλητικές υποδομές και κατασκευή στεγάστρου στο ΕΑΚ Κέρκυρας». Λόγω όμως του γνωστού «χρονικού κόφτη» του Κανονισμού Λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου η Επερώτηση «κόπηκε»!

Στις αρχές του χρόνου, με τροποποίηση του προϋπολογισμού και του προγράμματος δράσης του 2022 εντάχθηκε ποσό για τα συγκεκριμένα έργα που αφορούν στο ΕΑΚ της Κέρκυρας. Επειδή αισίως έχουμε φθάσει στον Αύγουστο του 2022 και ήδη είμαστε μπροστά στο Φθινόπωρο και τον Χειμώνα,

 

Επερωτάται η κ. Περιφερειάρχης;

Σε ποια φάση των διαδικασιών βρίσκονται τα συγκεκριμένα έργα και πότε προβλέπεται η ολοκλήρωσή τους;

 

Το ερώτημα φυσικά, για τα μακροπρόθεσμα σχέδιά της Περιφερειακής Αρχής για την ουσιαστική βελτίωση των αθλητικών υποδομών παραμένει αναπάντητο και στα λόγια και στα έργα.

Σημειώνουμε για άλλη μια φορά ότι για μας ο αθλητισμός δεν είναι πολυτέλεια για τους λίγους αλλά δικαίωμα για τους πολλούς. Δεν είναι εμπόρευμα και τουριστικό προϊόν αλλά κοινωνικό αγαθό.

Θα συνεχίσουμε την ανάδειξη των προβλημάτων και την διεκδίκηση λύσεων, μαζί με τους γυμναστές, προπονητές, αθλούμενους και γονείς.

 

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης

Γκισγκίνης Ν., Κεφαλληνός Δ., Κολυβά Ε., Μπαλού Α., Χαραλάμπους Μ.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search