• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

Διαμαρτύρονται και κινητοποιούνται οι φοιτητές του Ιονίου Πανεπιστημίου για τις Εστίες - Τα αιτήματα και οι διεκδικήσεις τους

May 29, 2020 1428

 

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 29/05, στις 12:00 στα γραφεία της Μέριμνας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Στην κινητοποίηση καλούσαν φοιτητές, εκλεγμένοι στα ΔΣ των φοιτητικών συλλόγων με την Πανσπουδαστική, ενώ συμμετείχαν και εκπρόσωποι εργατικών σωματείων , των Ιδιωτικών Υπαλλήλων και των Ξενοδοχουπαλλήλων Κέρκυρας.

Αφορμή της σημερινής κινητοποίησης ήταν η ανακοίνωση της διοίκησης της Φοιτητικής Μέριμνας, που καλεί τους εστιακούς φοιτητές να αδειάσουν τα δωμάτια των εστιών με διαδικασίες fast track, δίχως καμία ελάφρυνση στη μετακίνηση και χωρίς να έχουν δικαίωμα να μείνουν στο δωμάτιο τους.

Οι δίκαιες διεκδικήσεις μας είναι να πάψουν οι ανάγκες των φοιτητών να αντιμετωπίζονται ως κόστος. Συγκεκριμένα διεκδικούμε:
· Δωρεάν μετακίνηση σε όλους τους φοιτητές που έρχονται να παραλάβουν τα προσωπικά τους αντικείμενα
· Κανένας φοιτητής έξω από τις εστίες
· Να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την επιστροφή των φοιτητών, να απολυμανθούν τα δωμάτια για να μπορέσουν να φιλοξενηθούν οι φοιτητές για όσο διάστημα χρειάζονται
· Να ανοίξει ΤΩΡΑ η φοιτητική Λέσχη! Δωρεάν Φαγητό σε κάθε φοιτητή που έχει επιστρέψει στην Κέρκυρα!
· Δωρεάν αποθήκευση των αντικειμένων με ευθύνη του Πανεπιστημίου
· Ανέγερση νέων εστιών ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες δωρεάν και αξιοπρεπούς στέγασης των φοιτητών του ΙΠ, χωρίς ιδιώτες , χωρίς ενοίκια.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search