• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

Αγωνιστική κινητοποίηση συνταξιούχων της Κέρκυρας

October 07, 2022 2422

Αγωνιστική κινητοποίηση των συνταξιούχων και στην Κέρκυρα

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Κέρκυρας σε συνεργασία και με τα Σωματεία των Συνταξιούχων του ΔΗΜΟΣΙΟΥ, του ΝΑΤ, και του ΟΑΕΕ καλεί όλους τους Συνταξιούχους σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την Τετάρτη 12 ΟΚΤΩΒΡΗ και ώρα 10.00 το πρωί έξω από την παλιά Νομαρχία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση Κάλεσμα

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Κέρκυρας σε συνεργασία και με τα Σωματεία των Συνταξιούχων του ΔΗΜΟΣΙΟΥ, του ΝΑΤ, και του ΟΑΕΕ καλεί όλους τους Συνταξιούχους σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την Τετάρτη 12 ΟΚΤΩΒΡΗ και ώρα 10.00 το πρωί έξω από την παλιά Νομαρχία.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ενάντια στα απαράδεκτα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός όπου για άλλη μια φορά δείχνουν την ασυνέπεια και την κοροϊδία της κυβέρνησης απέναντι στους απόμαχους της εργασίας οι οποίοι μετά από 13 χρόνια εξαθλίωσης και περικοπών οι αυξήσεις ψίχουλα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση δεν φτάνουν να καλύψουν ούτε το ύψος του πληθωρισμού αλλά ούτε και το σφοδρό κύμα της ακρίβειας στη ενέργεια στα τρόφιμα στα καύσιμα και σε όλα τα είδη πρώτης ανάγκης.
Συνάδελφοι Οφείλουμε να πιστέψουμε βαθιά ότι άλλη δυνατότητα δεν έχουμε παρά να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο σε μαζικότητα και συχνότητα οι αγώνες μας.
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ
Αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις τώρα. Κατώτερη σύνταξη στα 650 Ευρώ από τα 384 που είναι σήμερα. Να εκδοθούν άμεσα οι συντάξεις μας, να σταματήσει η κοροϊδία με τα λογισμικά και τις ιδιωτικές εταιρίες που τα διαχειρίζονται, να σταματήσουν οι περικοπές στα εφάπαξ.
Να δοθούν άμεσα σε όλους τους συνταξιούχους τα αναδρομικά του 11μηνου που παράνομα παρακρατούνται δίχως προαπαιτούμενα.
Άμεση Καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων και Πάσχα σε όλους τους Συνταξιούχους.
Να αποδοθεί το 0.5% του ΑΕΠ που με νόμο έχει ψηφίσει η σημερινή κυβέρνηση και επί 3 χρόνια δεν το αποδίδει, ποσό που έχει φτάσει στα 3 δισεκατομμύρια.
Να αποδοθούν τώρα οι παράνομα παρακρατημένες συνδρομές (0,20) στις συνδικαλιστικές οργανώσεις, που οφείλονται από το 2018. Καθώς και τα παρακρατηθέντα από τους συνταξιούχους του ΟΑΕΕ.
Να γίνει τώρα άμεσα πρόσληψη γιατρών, νοσηλευτών στα νοσοκομεία, να ανοίξουν αυτά που έχουν κλείσει. Να δημιουργηθούν παντού δημόσιες δομές οίκων ευγηρίας.
Να καταργηθεί η αντεργατική – αντιλαϊκή – αντιασφαλιστική νομοθεσία
Να ανακεφαλαιοποιηθούν τώρα τα ασφαλιστικά ταμεία.
Όχι στον καταστρεπτικό ιμπεριαλιστικό πόλεμο με την βάρβαρη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, την οποία καταδικάζουμε. Απαιτούμε να σταματήσει κάθε εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο, εκτός της ανθρωπιστικής βοήθειας.
ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ 12 ΟΚΤΩΒΡΗ 10.00 ΤΟ ΠΡΩΙ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search