• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

Η ελληνική κυβέρνηση είπε όχι σε ψήφισμα καταπολέμησης της εξύμνησης ναζισμού-νεοναζισμού! Ντρέπεται και η ντροπή…

November 07, 2022 514

 

 

Το 2021 μόνο 2 δύο χώρες αντιτάχθηκαν στην πρόταση της Ρωσίας για ψήφισμα κατά της εξύμνησης του ναζισμού. Ήταν οι ΗΠΑ και η Ουκρανία.

Ντρέπεται και η ντροπή και κάποιοι στην κυβέρνηση θα πρέπει να διαβάσουν πολύ καλά ιστορία για να πάψουν να φέρνουν τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών της χώρας σε δύσκολη θέση. Η κυβέρνηση μοιράζει όπλα εδώ κι εκεί -Ουκρανία και Σαουδική Αραβία- και παίρνει θέσεις που είναι σαφέστατα ενάντια στα συμφέροντα και στην ιστορία της χώρας.

Ποια ιστορία;

1.170 χωριά σε όλη την Ελλάδα «ξεθεμελίωσαν» οι Γερμανοί στην κατοχή!

Ας διαβάσουν ΕΔΩ όλη την ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ του Ελληνικού Ολοκαυτώματος μήπως και καταλάβουν τι ψήφισαν!

Ο χάρτης των καμμένων χωριών

 

Η Τρίτη Επιτροπή της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών ενέκρινε το σχέδιο ψηφίσματος της Ρωσίας «Καταπολέμηση της εξύμνησης του ναζισμού, του νεοναζισμού και άλλων πρακτικών που συμβάλλουν στην τροφοδότηση σύγχρονων μορφών ρατσισμού, φυλετικών διακρίσεων, ξενοφοβίας και σχετικής μισαλλοδοξίας».

Το έγγραφο υποστηρίχθηκε από 106 αντιπροσωπείες. Πενήντα ένα κράτη ψήφισαν κατά και 15 απείχαν.

Η Ρωσία παραδοσιακά ξεκινά αυτό το ψήφισμα κάθε χρόνο. Το έγγραφο αναμένεται να τεθεί σε  ψηφοφορία στη Γενική Συνέλευση τον Δεκέμβριο. Το ψήφισμα συνυπογράφηκε από το Αζερμπαϊτζάν, τη Λευκορωσία, τη Βενεζουέλα, το Βιετνάμ, την Καμπότζη, τη Βόρεια Κορέα, την Κούβα, το Λάος, το Μάλι, τη Νικαράγουα, το Πακιστάν, τη Συρία, το Σουδάν, την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, την Ισημερινή Γουινέα και τη Νότια Αφρική.

Το έγγραφο εκφράζει «βαθιά ανησυχία για την εξύμνηση, σε οποιαδήποτε μορφή, του ναζιστικού κινήματος, του νεοναζισμού και πρώην μελών της οργάνωσης Waffen SS, μεταξύ άλλων με την ανέγερση μνημείων και τη διοργάνωση δημοσίων διαδηλώσεων στο όνομα της εξύμνησης των Ναζί.

Καλεί επίσης τα κράτη να απαγορεύσουν οποιεσδήποτε εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του ναζιστικού καθεστώτος, των συμμάχων του και των συνδεδεμένων οργανισμών του. Εκτός από αυτό, το ψήφισμα εκφράζει βαθιά ανησυχία για περιπτώσεις βεβήλωσης ή κατεδάφισης μνημείων για όσους πολέμησαν κατά του ναζισμού κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Πηγη: Militaire.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search