• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

Όλες -οι στην παράσταση διαμαρτυρίας ΣΕΠΕ & ΕΛΜΕ στις Δνσεις Εκπ/σης Κέρκυρας Παρασκευή 25/11

November 24, 2022 2241

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΗ 1:30 μ.μ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΕΠΕ ΚΑΙ ΕΛΜΕ

ΣΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Η ΕΛΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ 2ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 12 μ.μ. – 2 μ.μ.

Ήδη από τον Αύγουστο του 2022 έχει συμπληρωθεί η προβλεπόμενη από τον νόμο διετία  των δόκιμων νεοδιόριστων εκπαιδευτικών της Ειδικής Αγωγής. Με βάση τον νόμο 4589/2019 με  τον οποίο πραγματοποιήθηκαν  οι διορισμοί στην εκπαίδευση, θα έπρεπε να έχει ήδη ολοκληρωθεί από τις Διευθύνσεις η μονιμοποίηση των εκπαιδευτικών αυτών.

Συγκεκριμένα, η σχετική πράξη μονιμοποίησης εκδίδεται από τους Διευθυντές Εκπαίδευσης, κατόπιν πρότασης του οικείου Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου μέσα σε δύο (2) μήνες από τη συμπλήρωση της δοκιμαστικής υπηρεσίας. Η δοκιμαστική περίοδος των νεοδιόριστων έληξε στις 19/8/2022, επομένως η διαπιστωτική πράξη μονιμοποίησης όφειλε να έχει εκδοθεί το αργότερο έως τις 19/10/2022.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα ζούμε τραγελαφικές καταστάσεις. Ενώ κάποιες Διευθύνσεις έστειλαν ήδη τις διαπιστωτικές πράξεις μονιμοποίησης σε συναδέλφους μας -όπως έχει γίνει και στη ΔΔΕ Κέρκυρας- ορισμένες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης -και η ΠΔΕ Κέρκυρας- δεν έχουν προχωρήσει, περιμένοντας διευκρινίσεις από το ΥΠΑΙΘ.

ΟΙ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΙΤΕΣ

Καταδικάζουμε την υπονόμευση των εργασιακών δικαιωμάτων των νεοδιόριστων συναδέλφων της ειδικής αγωγής και είναι μετέωροι εργασιακά, περιμένοντας τη μονιμοποίησή τους, η οποία εκκρεμεί. Η άρνηση μονιμοποίησης των συναδέλφων εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής που έχει ως στόχο της την ακύρωση των βασικότερων κατακτήσεών μας.

Προειδοποιούμε το Υπουργείο και την Κυβέρνηση να μην σκεφτούν να πάρουν πίσω τις πράξεις μονιμοποίησης που έχουν ήδη πραγματοποιήσει και να μονιμοποιήσουν άμεσα τους συναδέλφους που περιμένουν πάνω από ένα μήνα για τη μονιμοποίησή τους! Θα βρουν μπροστά τους σύσσωμο το εκπαιδευτικό κίνημα!

Δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπούν οι συνάδελφοι σε ομήρους των επιλογών του εκάστοτε Υπουργείου και της εκάστοτε Κυβέρνησης.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« December 2023 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search