• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

ΒΙΝΤΕΟ: Άγριο κράξιμο κατά της Κεραμέως σε εγκαίνια σχολείου στην Κέρκυρα

November 29, 2022 3373

 ΒΙΝΤΕΟ: Άγριο κράξιμο κατά της Κεραμέως σε εγκαίνια σχολείου στην Κέρκυρα

Παρά τον κλοιό των αστυνομικών δυνάμεων η Ν. Κεραμέως έτυχε "θερμής υποδοχής" από την εκπαιδευτική κοινότητα της Κέρκυρας στα εγκαίνια του 4ου ΓΕΛ. Η υπουργός των αγωγών και των δικών "έφαγε άγριο κράξιμο" . Κυρίαρχα συνθήματα "Με ΜΑΤ και βία δε γίνεται παιδεία" - "Η τρομοκρατία δε θα περάσει του λαού η πάλη θα τη σπάσει" 

Οι φορείς της εκπαιδευτικής κοινότητας αναφέρον χαρακτηριστικά:

«Χρειάζεται πολύ θράσος από την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και της κυβέρνησης να έρχονται για να εγκαινιάζουν σχολεία, τα οποία θα έπρεπε να είναι έτοιμα πολλά χρόνια πριν.

 Επί της ουσίας έρχονται να κάνουν φιέστες σε ένα παλιό ''νέο» κτήριο'' που χτιζόταν για πάνω από 15 χρόνια» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η ΕΛΜΕ Κέρκυρας, προσθέτοντας πως είναι ακόμη πιο «προκλητικό το γεγονός ότι αυτό σε μια περιοχή σαν την Κέρκυρα, όπου τα περισσότερα σχολεία αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα ενώ κάποια είναι απολύτως ακατάλληλα για την εκπαιδευτική διαδικασία. 

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας σε ανακοίνωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων:

Σήμερα αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά ότι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση τους εργαζόμενους, είναι η καταστολή και η τρομοκρατία αφού η αστυνομία έσπευσε να σταματήσει την πορεία πολύ πριν το 4ο λύκειο, που ήταν και ο τελικός στόχος της κινητοποίησης.

Αποδείχτηκε όμως επίσης ότι το οργανωμένο κίνημα, πάντα θα βρίσκει τον τρόπο να κάνει κουρέλι τα σχέδια κατασταλτικών μηχανισμών και κυβέρνησης κι έτσι οι συγκεντρωμένοι βρέθηκαν έξω από την είσοδο του 4ου ΓΕΛ, χαλώντας τη φιέστα που είχαν ετοιμάσει.

Αυτή ήταν μόνο η αρχή. Όπου και να πηγαίνουν θα βρίσκουν μπροστά τους αγωνιζόμενους μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς κι εργαζόμενους, οι οποίοι θα διεκδικούν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που έχουμε τόσο στην εκπαιδευτική διαδικασία, όσο και στην καθημερινότητα μας.

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search