• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

11 πολιτικοί κρατούμενοι από την Τουρκία: 3 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

December 25, 2022 386

 

«Οι σύντροφοι Ali Ercan Gökoğlu, Şadi Naci Özpolat και Burak Ağarmış μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της φυλακής Κορυδαλλού επειδή οι καρδιακοί τους παλμοί ήταν πολύ χαμηλοί (κάτω από 40) κατά τη διάρκεια του ιατρικού ελέγχου που διενεργήθηκε στις 22/12/2022», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι 11 πολιτικοί κρατούμενοι από την Τουρκία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ενημέρωση για τους απεργούς πείνας, πολιτικούς κρατούμενους από την Τουρκία, 3 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

«Εδώ και 78 μέρες βρισκόμαστε σε απεργία πείνας μακράς διάρκειας, μέσα στις ελληνικές φυλακές με βασικό αίτημα τη Δίκαιη Δίκη, ενάντια στην εκδικητική πολιτική απόφαση των 333 χρόνων στο σύνολο, που μας καταδίκασαν ο ιμπεριαλισμός ΗΠΑ-ΕΕ, το ελληνικό και τουρκικό κράτος. Οι σύντροφοι Ali Ercan Gökoğlu, Şadi Naci Özpolat και Burak Ağarmış μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της φυλακής Κορυδαλλού επειδή οι καρδιακοί τους παλμοί ήταν πολύ χαμηλοί (κάτω από 40) κατά τη διάρκεια του ιατρικού ελέγχου που διενεργήθηκε στις 22/12/2022. Δεδομένου ότι οι καρδιακοί τους παλμοί ήταν πολύ χαμηλοί κατά τη διάρκεια της εξέτασης εκεί, ο γιατρός των φυλακών τους παρέπεμψε σε εξωτερικό νοσοκομείο, λέγοντας ότι «είναι επικίνδυνο να μείνετε στη φυλακή». Ενημερωτικά ο σύντροφος Burak Ağarmış σήμερα είναι 46 κιλά. Δηλώνουμε ότι:

1-Συνεχίζουμε την αντίσταση. Δεν δεχόμαστε θεραπεία. Δεν θέλουμε καμία παρέμβαση.

2- Να γίνουν άμεσα δεκτά τα αιτήματά μας, για δίκαιη δίκη και να αφαιρεθεί από το πεδίο του τρομονόμου η υπόθεσή μας. Να γίνει δεκτό το αίτημα αναστολής ποινής που έχουμε καταθέσει στο δικαστήριο και θα εξεταστεί στην επόμενη δικάσιμο στις 10/1/2023.

3- Διανύουμε την 78η ημέρα της αντίστασης στην απεργία πείνας και η κατάσταση της υγείας μας εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους. Η πολιτική ευθύνη για κάθε είδους προβλήματα υγείας που θα αντιμετωπίσουμε ανήκει στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Αντίσταση μέχρι τη νίκη!

Το να αγωνίζεσαι ενάντια στον ιμπεριαλισμό και το φασισμό δεν είναι έγκλημα. Είναι καθήκον!

Έχουμε δίκιο και θα νικήσουμε!

11 πολιτικοί κρατούμενοι από την Τουρκία

ΥΓ. Θα ακολουθήσει ενημέρωση σε ποιο νοσοκομείο μετήχθησαν και σε τι κατάσταση είναι υγεία τους αλλά και των υπολοίπων απεργών».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search