Tι θα γινόταν αν ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη βομβάρδιζαν το αεροδρόμιο των Αδάνων όπου φτάνει όλη η βοήθεια για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας; Το φαντάζεστε, δε χρειάζεται να κάνουμε παρουσίαση. Οταν όμως ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη βομβαρδίζουν το αεροδρόμιο του Αλέπο, όπου φτάνει η λιγοστή βοήθεια που προορίζεται για τους σεισμόπληκτους της Συρίας, η είδηση θάβεται.

Τα χαράματα στις 7 του Μάρτη, ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη βομβάρδισαν το αεροδρόμιο του Αλέπο, καθιστώντας το άχρηστο. Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) μετέδωσε την είδηση, στην οποία δεν δόθηκε καμιά σημασία. «Είναι πλέον αδύνατο να δεχτούμε πτήσεις με βοήθεια έως ότου αποκατασταθούν οι ζημιές» δήλωσε ο Σουλεϊμάν Χαλίλ, αξιωματούχος του συριακού υπουργείου Μεταφορών. Οι πτήσεις θα κατευθύνονται πλέον στα αεροδρόμια της Δαμασκού και της Λατάκειας ανακοίνωσε το υπουργείο. Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό για μια χώρα κατεστραμμένη, με διάτρητο οδικό δίκτυο και μικρό στόλο φορτηγών.

Οι σιωνιστές δεν έκαναν καμιά ανακοίνωση. Οι Αμερικανοί δεν επιβεβαίωσαν την αεροπορική επίθεση, διότι επιβεβαιώνουν μόνο πτήσεις που περνούν πάνω από τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις τους στη Συρία (στην περιοχή των Κούρδων). Τα ισραηλινά αεροσκάφη που βομβάρδισαν το αεροδρόμιο του Αλέπο εισήλθαν στον συριακό εναέριο χώρο από τη μεριά της Μεσογείου, άρα για τους Αμερικανούς… είναι σαν να μην υπήρξαν! 

Δεν χρειάζεται, βέβαια, να σημειώσουμε ότι οι Αμερικανοί γνωρίζουν κάθε κίνηση που γίνεται στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου (και όχι μόνο), χάρη στα ραντάρ που έχουν εγκατεστημένα σε βάσεις (Ιντσιρλίκ, Σούδα, Ζάκρος, όρος Τρόοδος στην Κύπρο), σε πολεμικά πλοία διάσπαρτα στη Μεσόγειο, σε κατασκοπευτικά αεροσκάφη τύπου AWACS και σε γιγαντιαία drones (σαν αυτό που έριξαν οι Ρώσοι στη Μαύρη Θάλασσα). Απλά, μ’ αυτό το κόλπο κάνουν πλάτες στους σιωνιστές, οι οποίοι εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο πραγματοποιούν αεροπορικές επιθέσεις στη Συρία, χτυπώντας κυρίως αεροδρόμια και άλλες πολιτικές υποδομές, με το πρόσχημα ότι χτυπούν στρατιωτικές εγκαταστάσεις του Ιράν και της λιβανέζικης Χεζμπολά.

Πολλοί ενδεχομένως δεν περίμεναν ότι θα βομβάρδιζαν και θα κατέστρεφαν και το αεροδρόμιο στο οποίο καταφθάνει αεροπορικώς διεθνής βοήθεια για τους απελπισμένους σεισμόπληκτους (80 πτήσεις είχαν φτάσει όλες κι όλες στο Αλέπο). Εμείς όχι. Ενα κράτος δολοφόνος δε θα δίσταζε ούτε μπροστά σε ένα τέτοιο έγκλημα.

Αλλωστε, το σιωνιστικό κράτος εγκληματίας έδειξε τις προθέσεις του λίγες μέρες μετά το σεισμό, όταν βομβάρδισε με drones τρία ιρανικά φορτηγά που μόλις είχαν εισέλθει στη Συρία από το συνοριακό πέρασμα Αλ Μπουκαμάλ, που μόλις είχε ανοίξει για εμπορικά φορτηγά για πρώτη φορά μετά το 2019. Τα φορτηγά μετέφεραν αλεύρι και ρύζι και όχι όπλα. Οι σιωνιστές, όμως, ισχυρίζονται πως κάθε φορτηγό που κατευθύνεται από το Ιράν στη Συρία μεταφέρει όπλα για τη Χεζμπολά.

Στις 9 Φλεβάρη, στρατιωτικός αξιωματούχος του Ισραήλ, που κράτησε την ανωνυμία του, δήλωσε στη σαουδαραβική εφημερίδα «Elaph», ότι το Ισραήλ δε θα διστάσει να βομβαδίσει ιρανικά φορτηγά, διότι το Ιράν «εκμεταλλεύεται την τραγική κατάσταση για να στείλει όπλα και υλικό στη Χεζμπολά»! Ο ανώνυμος αξιωματούχος ισχυρίστηκε ότι το Ισραήλ «έχει εντείνει την παρακολούθηση από αέρα, στεριά και θάλασσα για οτιδήποτε το Ιράν μεταφέρει στη Συρία». Και χτύπησαν τα φορτηγά με το αλεύρι και το ρύζι και μετά το αεροδρόμιο στο οποίο ξεφορτωνόταν η λιγοστή διεθνής βοήθεια προς τους σεισμόπληκτους!

ΥΓ. Ο «άγιος» πρώην Αιγιαλείας και Καλαβρύτων (και πάντα χουντοφασίστας) Αμβρόσιος, που απεφάνθη ότι το έγκλημα στα Τέμπη ήταν θεϊκή τιμωρία για το… ειδωλολατρικό ξεφάντωμα των νέων στο καρναβάλι, δεν είναι μόνος στη γη. Ο αρχιραβίνος Σμούελ Ελιάχου, κολλητός του σιωναζιστή υπουργού Εθνικής Ασφάλειας, Ιταμάρ Μπεν Γκιβρ, έγραψε στη θρησκευτική φασιστοφυλλάδα «Olam Katan» ότι ο θάνατος δεκάδων χιλιάδων κατοίκων της Τουρκίας και της Συρίας από το σεισμό ήταν… «θεϊκή δικαιοσύνη»!

Ανατρέχοντας στην εβραϊκή μυθολογία για την έξοδο των Ισραηλιτών από την Αίγυπτο, ο αρχιραβίνος έγραψε πως «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εκείνοι που είδαν τους Αιγύπτιους να πνίγονται στη θάλασσα, αλλά δε θυμούνταν όλα τα γεγονότα από την αρχή μέχρι το τέλος, θα είχαν γεμίσει με λύπηση γι’ αυτούς και θα είχαν προσπαθήσει να τους σώσουν από τον πνιγμό. Ομως οι Ισραηλίτες τραγουδούσαν γιατί ήξεραν του Αιγύπτιους και καταλάβαιναν ότι αυτοί που πνίγονταν ήθελαν να σκοτώσουν κάποιους απ’ αυτούς και να σκλαβώσουν τους υπόλοιπους. Τραγουδούσαν γιατί κατάλαβαν ότι υπήρξε θεϊκή δικαιοσύνη με σκοπό να τιμωρήσει τους Αιγύπτιους, που είχαν πνίξει τα παιδιά του λαού του Ισραήλ στο Νείλο, ώστε όλοι οι κακοί στον κόσμο να δουν και να φοβηθούν».

Περνώντας στον φονικό σεισμό, ο αρχιραβίνος έγραψε: «Ο θεός κρίνει όλα τα έθνη γύρω μας που θέλησαν να εισβάλουν στη γη μας αρκετές φορές και να μας πετάξουν στη θάλασσα»! Βάσει αυτής της… ιστορικής ανάλυσης, ο βομβαρδισμός των φορτηγών με το αλεύρι και το ρύζι και ο βομβαρδισμός του αεροδρόμιου του Αλέπο, όπου ξεφόρτωναν τα αεροπλάνα με τη διεθνή βοήθεια προς τους σεισμόπληκτους της Συρίας, ήταν μέρος της… θεϊκής δικαιοσύνης! Και πρέπει να χαιρετηθούν με θρησκευτικούς ύμνους…