• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

«Συγκέντρωση για την αποτροπή της αξιολόγησης στο Δημοτικό Σχολείο Ποταμού» Πέμπτη 11/5 9:30

May 10, 2023 2535

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

«Συγκέντρωση για την αποτροπή της αξιολόγησης στο Δημοτικό Σχολείο Ποταμού». Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 στις 9:30

Στο πλαίσιο των αποφάσεων του ΣΕΠΕ Κέρκυρας και της ΔΟΕ καλούμε όλες και όλους τους συναδέλφους/ισσες στο μπλόκο της απόπειρας αξιολόγησης στο Δ.Σ. Ποταμού αύριο Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 στις 9:30.

Ο αξιολογητής επιχειρεί κρυφά από τον σύλλογο διδασκόντων να μπει στην τάξη, για να εξετάσει το συνάδελφο νεοδιόριστο και να τον βαθμολογήσει(!). Δεν αδιαφορούμε! Το σχολείο είναι δημόσιο και επομένως όλες οι δραστηριότητες που διαπερνούν τη λειτουργία του, πρέπει να είναι σε γνώση όλων των μελών του συλλόγου διδασκόντων. Δηλώνουμε ότι δεν διαπραγματευόμαστε το δικαίωμά μας να γνωρίζουμε τι γίνεται μέσα στα σχολεία μας, αλλά και να αντιστεκόμαστε απέναντι στην αντιδραστική πολιτική που καταργεί θεμελιώδη εργασιακά, παιδαγωγικά, μορφωτικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα και κατακτήσεις. Το σωματείο και οι σύλλογοι εκπαιδευτικών υπερασπίζουμε τις συλλογικές μας αποφάσεις. Κανείς επιθεωρητής στην τάξη.

Απευθυνόμαστε στις συναδέλφισσες και στους συναδέλφους νεοδιόριστους και τους καλούμε να ακούσουν τη φωνή του σωματείου και της ομοσπονδίας, που συμπυκνώνεται σε ένα μήνυμα: Να υπερασπιστούμε το δημόσιο σχολείο και την εργασία μας. Να μην επιτρέψουμε την κατηγοριοποίηση σχολείων και εκπαιδευτικών. Να μην επιτρέψουμε το ξεκίνημα της άρσης της μονιμότητας για όλους.

Υπενθυμίζουμε ότι το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. έχει κηρύξει 3ωρες στάσεις εργασίας για το 1ο ή 2ο 3ωρο του προγράμματος των σχολικών μονάδων στο πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης του ν.4823/21 και της Υ.Α. 9950/ΓΔ5 ΦΕΚ 388/27-1-2023 «Ρύθμιση ειδικότερων και λεπτομερειακών θεμάτων σχετικά με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και τη διαδικασία διενέργειάς της». Οι στάσεις εργασίας γίνονται από τους συναδέλφους νεοδιόριστους την ημέρα που τους όρισαν να τους αξιολογήσουν, από τον σύλλογο διδασκόντων του σχολείου (πλειοψηφία ή μειοψηφία), από άλλα σχολεία και από το ΔΣ του ΣΕΠΕ.

Ανεπιθύμητοι οι επιθεωρητές στα σχολεία!

Αποφασιστικά, μαχητικά, μαζικά...ανατρέπουμε την αξιολόγηση!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search