• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Γ. Βαρουφάκη και τριών βουλευτών του ΜέΡΑ25 στην Κέρκυρα

July 10, 2020 2183

 

Την ολοκληρωμένη πρόταση νόμου για την προστασία των πολιτών από τις επιπτώσεις της εντεινόμενης οικονομικής κρίσης θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 13 Ιουλίου στη 1 το μεσημέρι στην Ιόνιο βουλή ο πρόεδρος της Κ.Ο. και γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, που θα επισκεφθεί το νησί επικεφαλής αντιπροσωπείας βουλευτών και στελεχών του κόμματος.

 
 

 

Συγκεκριμένα, θα συνοδεύεται από την αντιπρόεδρο της βουλής και βουλευτή του Νότιου τομέα Αττικής, Σοφία Σακοράφα, καθώς, επίσης, και από τη γραμματέα της Κ.Ο. και βουλευτή Β’ Πειραιά, Φωτεινή Μπακαδήμα, και τη Μαρία Απατζίδη, βουλευτή Ανατολικής Αττικής.

Το Σάββατο 11 Ιουλίου στις 11 π.μ. οι βουλευτές του ΜέΡΑ25 με επικεφαλής την κ. Σακοράφα θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο των φορέων του νησιού που θα διαμαρτυρηθούν για την κυβερνητική πολιτική ενόψει της άφιξης στην Κέρκυρα του πρωθυπουργού με κλιμάκιο υπουργών. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα συμμετέχουν και στην συγκέντρωση – πορεία των περιβαλλοντολογικών φορέων και των κατοίκων του νησιού με στόχο την προστασία του Ερημίτη -όπου θα μεταβεί για την επίσημη έναρξη εργασιών ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τη Δευτέρα 13 Ιουλίου στις 9 π.μ. ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, θα επισκεφθεί τον ΧΥΤΑ Τεμπλονίου προκειμένου να ενημερωθεί και συζητήσει με τους κατοίκους για το μεγάλο πρόβλημα διαχείρισης των απορριμμάτων στο νησί.

Στις 10.30 π.μ. ο κ. Βαρουφάκης θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας και θα έχει συνάντηση εργασίας τόσο με τη διοίκηση του νοσοκομείου όσο και με τα σωματεία των γιατρών και των εργαζόμενων.

Στις 18.00 μ.μ. ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 και οι βουλευτές που τον συνοδεύουν θα έχουν σειρά επαφών και συνεργασία στην Ιόνιο βουλή με τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Κέρκυρας, για τα τοπικά θέματα και προβλήματα.

Την Κυριακή 12 Ιουλίου στις 21.00 μ.μ. ο γραμματέας του ΜεΡΑ25 και οι βουλευτές θα έχουν συνάντηση εργασίας στο χωριό Λιαπάδες με τα τοπικά μέλη, φίλους και στελέχη του κόμματος.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« October 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search