• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

Απίστευτη καταγγελία: Οδηγός του ΚΤΕΛ Κέρκυρας πήρε άλλο πλοίο και άφησε τους μισούς επιβάτες στο λιμάνι

July 19, 2020 4946

 

 
 

Απίστευτη καταγγελία που αναδημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη από το zougla.gr, in.gr, real.gr κ.α.  μιας και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από το ΚΤΕΛ Κέρκυρας.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Άδοξη κατάληξη είχε για κάποιους από τους επιβάτες το ταξίδι τους από την Θεσσαλονίκη προς την Κέρκυρα, αφού, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας ο οδηγός των ΚΤΕΛ επιβιβάστηκε σε άλλο καράβι αφήνοντας... σύξυλους τους μισούς, να περιμένουν το επόμενο πλοίο.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου 15 επιβάτες που είχαν πληρώσει εισιτήριο για το λεωφορείο και στη συνέχεια για το πλοίο από τα ΚΤΕΛ Μακεδονία, έμειναν με τις αποσκευές στο χέρι, γιατί ο οδηγός, αφού αφίχθη νωρίτερα στο λιμάνι Ηγουμενίτσας, αποφάσισε να επιβιβαστεί στο καράβι που αναχωρούσε 13:45 μαζί με τους άλλους μισούς επιβάτες που έβγαλαν εκείνη την ώρα εισιτήριο.

 

Στα παράπονα των επιβατών, σύμφωνα με το grtimes.gr, ο οδηγός φώναζε λέγοντας πως «δεν μπορεί να περιμένει το επόμενο καράβι, που ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει το λεωφορείο» και μάλιστα μίλησε σε έντονο ύφος σε επιβάτη που είχε πολλές αποσκευές και τον καθυστερούσε να επιβιβαστεί στο πλοίο.

Το αποτέλεσμα ήταν οι επιβάτες να περιμένουν το επόμενο καράβι στην Ηγουμενίτσα, ενώ είναι υποχρέωση του οδηγού του λεωφορείου που εκτελεί το δρομολόγιο να τους αφήσει στον προορισμό τους, στην προκειμένη περίπτωση, στο σταθμό του ΚΤΕΛ Κέρκυρας.

ΠΗΓΗ: zougla.gr, in.gr, real.gr  ...

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search