• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

Κινητοποίηση του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων

September 15, 2020 3882
Τη Δευτέρα 14/9/2020 μέλη του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, μεταξύ των οποίων και συμβασιούχες καθαρίστριες στην καθαριότητα των σχολείων, συμμετείχαν στη διαμαρτυρία εκπαιδευτικών και γονέων. Μία ακόμα διαμαρτυρία που αναδεικνύει την ανάγκη για ασφαλές άνοιγμα των σχολείων με μικρότερα τμήματα, χωρίς κενά σε εκπαιδευτικούς, με περισσότερες αίθουσες και μόνιμο και επαρκές προσωπικό για την καθαριότητα, εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα μέσα.
Τονίζουμε για άλλη μία φορά τον απαράδεκτο τρόπο και την προχειρότητα με την οποία βγήκε αυτή η προκήρυξη, για την πρόσληψη συμβασιούχων ορισμένου χρόνου για την καθαριότητα των σχολείων, αφού εκτός των άλλων πετάει απ’ έξω πολλές παλιές καθαρίστριες, με πολλά χρόνια προϋπηρεσίας. Μάλιστα ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας, για να καλύψει την ανεπάρκειά του, στέλνει από την Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη τις συναδέλφισσες στην δουλειά χωρίς να έχουν βγει οι τελικοί πίνακες των επιτυχόντων και βέβαια χωρίς συμβάσεις!!! Πρόκειται για εκείνες τις εργαζόμενες:
- που μέσα στην πανδημία η κυβέρνηση και ο Δήμος αποκαλούσε ήρωες και τις χειροκροτούσε
- που τις άφησε απλήρωτες στο διάστημα Μάιο έως και Αύγουστο,
- που ακόμα και σήμερα τους χρωστάει τις επιπλέον ώρες που δούλεψαν στο άνοιγμα των σχολείων (Ιούνιος)
Η Δήμαρχος προβάλλει σαν αιτιολογία της απόρριψης ότι είχαν συμπληρώσει λάθος την αίτηση. Η αλήθεια όμως είναι ότι οι αιτήσεις τόσο αυτών που απορρίφθηκαν όσο και άλλων συμπληρώθηκε με βάση το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ της σχετικής προκήρυξης που δημοσίευσε ο ίδιος ο Δήμος, δηλαδή με τις οδηγίες που έδωσε ο Δήμος. Για το ζήτημα αυτό το έχουμε κινηθεί και νομικά κατά του Δήμου και σήμερα η σχετικές καταγγελίες του Σωματείου μας κατατέθηκαν ως ερώτημα στην Βουλή με την βοήθεια των βουλευτών του ΚΚΕ!
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search