• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

Συνάντηση Στ. Γκίκα με την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορείου Ιονίου

November 03, 2020 3606

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της νέας Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορείου Ιονίου, Ανθυπασπιστή Λ.Σ. Ευθύμιο Μπατσομύτη και τα μέλη του Δ.Σ. είχε ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας.

Ο Βουλευτής ενημερώθηκε για τους στόχους του νέου συνδικαλιστικού φορέα και τα ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος στην Κέρκυρα.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκε η ανάγκη αύξησης των οργανικών θέσεων του Λιμενικού Σώματος στην Π.Ε. Κέρκυρας, προκειμένου να καλυφθούν οι επιχειρησιακές ανάγκες της Κέρκυρας, των Παξών και των Διαποντίων Νήσων.

Ετέθη επίσης το αίτημα των στελεχών του Λιμενικού Σώματος για την λήψη επιδόματος παραμεθορίου, ένα ζήτημα που απασχολεί εξίσου και τα στελέχη των υπολοίπων Σωμάτων Ασφαλείας.

Τέλος, οι εκπρόσωποι της Ένωσης συζήτησαν με τον Βουλευτή την ανάγκη ίδρυσης Λιμενικού Σταθμού στην Βόρεια Κέρκυρα και αναβάθμισης σε Λιμενικό Σταθμό του Λιμενικού Τμήματος Παλαιοκαστρίτσας.

Ο Στέφανος Γκίκας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορείου Ιονίου για την αναλυτική ενημέρωση και δήλωσε ότι οτιδήποτε ενδυναμώνει την λειτουργία Οργανισμών του Δημοσίου στην Κέρκυρα τον βρίσκει σύμφωνο και αρωγό. Ως εκ τούτου δεσμεύθηκε να μεταφέρει και να προωθήσει τα αιτήματα των στελεχών του Λιμενικού Σώματος στα αρμόδια Υπουργεία.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search