• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

Καταγγελία κατά της Αλ. Καλαϊτζόγλου αντιπρoέδρου του Νοσοκομείου Κέρκυρας από τον Γ.Γ. της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Ιατρών Ελλάδας

March 10, 2020 2736

 

 

… Μεσαιωνική ανάρτηση της Αλ.  Καλαϊτζόγλου αντιπρoέδρου του Νοσοκομείου Κέρκυρας, η οποία με τη φράση «ένα τσούρμο άθεοι», σχολιάζει την ανακοίνωση της ΕΝΙΘ (Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης) και κατ’ επέκταση την ΟΕΝΓΕ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών) με τίτλο «καταγγέλλουμε όποιον γιατρό βάζει την οποιαδήποτε θρησκεία πάνω από την επιστήμη» με τη φράση «ένα τσούρμο άθεοι», ξεσήκωσε ορυμαγδό αντιδράσεων στα social media και όχι μόνο.

Γ.Γ. ΟΕΝΓΕ προς Κικίλια: «Είναι ακόμα στη θέση της;»

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Ιατρών Ελλάδας Παναγιώτης Παπανικολάου . Παραθέτοντας screenshot (στιγμιότυπο οθόνης) από την επίμαχη ανάρτηση, τονίζει: «Η συγκεκριμένη κυρία είναι δικαστική υπάλληλος, διορισμένη πρόσφατα αντιπρόεδρος συμβουλίου διοίκησης δημόσιου νοσοκομείου (Κερκύρας). Χαρακτηρίζει δημόσια ως «ένα τσούρμο άθεους» την ΕΝΙΘ (Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης) και κατ’ επέκταση την ΟΕΝΓΕ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών) και τα λοιπά της μέλη, Ενώσεις Αθήνας Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Αχαΐας (ΕΙΝΑ) κλπ που έχουν εκφράσει παρόμοια θέση ως στοιχειώδες μέτρο αποτροπής της μαζικής μετάδοσης. Επίσης κατ’ επέκταση την Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Β. Αμερικής, την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας κ.ο.κ. Είναι ακόμα στην θέση της υπουργέ κ. Κικίλια;».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« November 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search