• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

Σωματείο εργαζομένων στα ξενοδοχεία της bolentaco: Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη κυβερνητική πολιτική και το καθεστώς αστυνομοκρατίας

December 01, 2020 2311
Σωματείο εργαζομένων στα ξενοδοχεία της bolentaco: Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη κυβερνητική πολιτική και το καθεστώς αστυνομοκρατίας
 
 
Εκ μέρους των εργαζομένων στα ξενοδοχεία της bolentaco καταγγέλλουμε την απαράδεκτη κυβερνητική πολιτική και το καθεστώς αστυνομοκρατίας που επικρατεί σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια ανήμερα της πανελλαδικής απεργιας η οποία είχε προκηρυχτεί από μια σειρά ομοσπονδίες, εργατικά κέντρα και συνδικάτα.
Από τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικές δυνάμεις είχαν περικυκλώσει και ουσιαστικά αποκλείσει την προσβαση των εργαζομένων στο εργατικό κέντρο της Κέρκυρας προκειμένου να αποτρέψουν την πραγματοποίηση της απεργιακής κινητοποίησης. Ταυτόχρονα οι τρεις κεντρικοί οδικοι άξονες του νησιού είχαν αποκλειστεί από την αστυνομία προκειμένου να παρεμποδισουν την διέλευση των διαδηλωτών με πρόσχημα την "προστασία της δημόσιας υγείας". Ένα πρόσχημα το οποίο κατέρρευσε πίσω από τις πόρτες των ξενοδοχείων, όπου πελάτες και εργαζόμενοι ουσιαστικά χωρίς κανένα μέτρο προστασίας "στοιβαζονταν", με ευθύνη των ξενοδόχων, παραβιαζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ένα πρόσχημα το οποίο δεν τηρήθηκε ούτε στο ελάχιστο από τους tour operator και τους μονοπωλιακούς ομίλους που αρνήθηκαν οποιαδήποτε προσαρμογή και συμμόρφωση στις υποδείξεις της επιστημονικής κοινότητας.
Ας πάρουν για ακόμη μια φορά το μήνυμα ότι δεν μπορούν να μας φιμώσουν. Οι εργαζόμενοι απαιτούμε εδώ και τώρα :
1)Επιταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας χωρίς απολύτως καμία αποζημίωση
2)Ουσιαστικά μέτρα στήριξης των εργαζομένων και των οικογενειών τους
3)Κατω τα χέρια από το 8ωρο, την συλλογική σύμβαση και την κυριακάτικη αργία
4)Κατω τα χέρια από τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και τα δικαιώματα μας.
Οι δικτατοριες αποτέλεσαν μια θλιβερή παρένθεση και κατέληξαν στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Το ίδιο θα συμβεί και με την δικτατορία των πολυεθνικών. Μέχρι τότε θα μας βρίσκουν διαρκώς μπροστά τους.
 
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« July 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search