• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

Εκκίνηση: Η μόνη υγειονομική βόμβα στη χώρα λέγεται Νέα Δημοκρατία

February 09, 2021 3029

 

Συνωστισμός στις πορείες, συνωστισμός στα ΜΜΜ, συνωστισμός στα Νοσοκομεία, συνωστισμός στους χώρους δουλειάς, συνωστισμός στα μαγαζιά. Παντού συνωστισμός και παντού υπάρχει με την αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης.

Συνωστισμός στις πορείες λένε τα κυβερνητικά στελέχη και τα παπαγαλάκια τους. Φυσικά και θα υπάρξει συνωστισμός όταν η Κυβέρνηση εργαλειοποιεί την καραντίνα προκειμένου να περάσει απαράδεκτα νομοσχέδια που επηρεάζουν άμεσα τις ζωές μας. Είναι πρωτοφανώς ανήθικη η τακτική της κυβέρνησης να περνάει κατάπτυστα νομοσχέδια εν μέσω πανδημίας, ενώ γνωρίζει ότι θα οδηγήσουν de facto σε κοινωνικές αντιδράσεις. Χρησιμοποιεί την καραντίνα δηλαδή, για να χαρακτηρίσει ανεύθυνους όσους δίκαια αντιδρούν. Το εντυπωσιακό είναι και ο αριθμός των νομοσχεδίων που περνούν εν μέσω πανδημίας όπως αυτό του Πτωχευτικού Κώδικα, το Νομοσχέδιο για την Παιδεία και το επερχόμενο για την Αυτοδιοίκηση που είναι τα έως τώρα πλέον εμβληματικά.

 

Συνωστισμός στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και στα νοσοκομεία θα υπάρξει μοιραία. Και αυτό γιατί είναι προτιμότερο για τους νεοφιλελεύθερους κυβερνώντες να σπαταλούν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε κανάλια, ιδιωτικές κλινικές, αστυνομία και στρατό, αντί να ενισχύσουν με οχήματα τα ΜΜΜ, να προσλάβουν υγειονομικό προσωπικό και να ενισχύσουν τις πληττόμενες από την πανδημία και γερασμένες ελληνικές υποδομές.

Επίσης, μοιραία θα υπάρξει συνωστισμός στις αγορές και στους χώρους δουλείας ως απόρροια των κυβερνητικών χειρισμών. Δε διακρίνουμε κανένα συντονισμένο και γειωμένο στις πραγματικές επιδημικές ανάγκες σχεδιασμό, τόσο σε επίπεδο ιχνηλάτησης και επιτήρησης  των κρουσμάτων, όσο και σε επίπεδο προγράμματος της εμβολιαστικής ροής. Φυσικά το τελευταίο δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικό όσο είμαστε συνδεδεμένοι με τις αποφάσεις της ΕΕ και δεν υψώνουμε σοβαρό λόγω της αναγκαιότητας αντιμετώπισης των εμβολίων ως ελεύθερο και δημόσιο αγαθό και όχι σαν ένα προϊόν κέρδους.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search