• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

Για τον τραγικό θάνατο της Κορίνας ο ιατροδικαστής Κρήτης, Σταμάτης Μπελιβάνης: «Η κοπέλα θα ζούσε αν έφτανε εγκαίρως στο νοσοκομείο»

April 17, 2021 2873



«Αν το κορίτσι έφτανε εγκαίρως σε κάποιο νοσοκομείο, τώρα σίγουρα θα ζούσε» δήλωσε ο ιατροδικαστής Κρήτης, Σταμάτης Μπελιβάνης

Ο τραγικός θάνατος της Κορίνας στη Γαύδο εξακολουθεί και απασχολεί όλη την Ελλάδα, γιατί όλα δείχνουν ότι πέθανε αβοήθητη. Στην Ελλάδα του 2021 δεν προσφέρθηκε έγκαιρα βοήθεια σε μια νέα κοπέλα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Σε αυτή την τραγική διαπίστωση καταλήγουν και οι ειδικοί. «Αν το κορίτσι έφτανε εγκαίρως σε κάποιο νοσοκομείο, τώρα σίγουρα θα ζούσε» δήλωσε ο ιατροδικαστής Κρήτης, Σταμάτης Μπελιβάνης, μιλώντας στον ΑNT1, αναφερόμενος στην υπόθεση της άτυχης 28χρονης Κορίνας Λαυράνου που έχασε τη ζωή της όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες , το αυτοκίνητο βρέθηκε στον γκρεμό.

Ο ιατροδικαστής επεσήμανε την απουσία ελικοπτέρου ΕΚΑΒ στην Κρήτη και απέδωσε τον θάνατο της νεαρής φοιτήτριας στην πολύωρη καθυστέρηση των σωστικών μέσων.
«Οι κακώσεις της δεν ήταν καθόλου τρομακτικές. Η τραυματίας έζησε δύο με δυόμιση ώρες με ρήξη στον πνεύμονα. Αν το κορίτσι έφτανε εγκαίρως σε κάποιο νοσοκομείο, τώρα σίγουρα θα ζούσε. Αρχικά, τα τραύματά της θα μπορούσαν να είχαν αντιμετωπιστεί χωρίς καν επέμβαση! Με μια απλή τοποθέτηση συσκευασίας αποσυμφορισμού αιμοπνευμοθώρακα, η οποία τοποθετείται στο ΤΕΠ κάθε νοσοκομείου, η φοιτήτρια σήμερα θα ήταν ζωντανή» ανέφερε.

Το δυστύχημα
Η 27χρονη κοπέλα με καταγωγή από την Κέρκυρα, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου που έπεσε σε γκρεμό τα ξημερώματα στην Γαύδο, σπούδαζε στην Αρχιτεκτονική σχολή του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FlashNews, η 27χρονη είχε πάει στην Γαύδο, όπου διέμενε για αρκετούς μήνες, στο πλαίσιο αποκατάστασης της υγείας της, από άλλο τροχαίο ατύχημα στο οποίο είχε τραυματιστεί.
Για την ανάσυρση της σορού της από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου στήθηκε μεγάλη επιχείρηση με το Λιμενικό που πήγε στο σημείο από την θάλασσα και πυροσβέστες και χρειάστηκε πολύ μεγάλη προσπάθεια καθώς ο γκρεμός είναι πολύ απότομος και το αυτοκίνητο έπεσε σε απόσταση πολλών μέτρων από τον δρόμο.

Η σορός της ανασύρθηκε αργά το μεσημέρι και με το ΕΓ/ΟΓ "Σαμαριά" μεταφέρθηκε στην Χώρα Σφακίων και στην συνέχεια στο Νοσοκομείο Χανίων.

Στο μεταξύ περίπου στις 14:00 μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στα Χανιά ο 40χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, που κατάγεται από το Ρέθυμνο και ο οποίος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων με την κατάσταση της υγείας του να είναι εκτός κινδύνου. 

Θρήνος στην Κέρκυρα - «Θέλω να μάθω την αλήθεια» λέει η μητέρα της 25χρονης Κορίνας. Διαβάστε περισσότερα πατώντας ΕΔΩ

Η λεπτομέρεια στο διαλυμένο αυτοκίνητο που θα ρίξει φως στον θάνατο της Κορίνας. Διαβάστε περισσότερα πατώντας ΕΔΩ

"Ράγισαν" καρδιές στο τελευταίο αντίο στην Κορίνα. Διαβάστε περισσότερα πατώντας ΕΔΩ

Aποχαιρετούν την Κορίνα οι συμφοιτητές της στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Διαβάστε περισσότερα πατώντας ΕΔΩ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search