Print this page

«Δε θα έπρεπε να μπορείς να αναπνεύσεις, ηλίθιε μπάσταρδε!» - To βίντεο σοκάρει. Η απανθρωπιά των αστυνομικών είναι απερίγραπτη

May 23, 2021 574


Δολοφονία κρατουμένου από την αστυνομία στο Τενεσί των ΗΠΑ - Προειδοποιούμε ότι οι σκηνές στο βίντεο είναι σκληρές και απάνθρωπες, όσο οι πράξεις των αστυνομικών που πρωταγωνιστούν

To βίντεο σοκάρει. Η απανθρωπιά των αστυνομικών είναι απερίγραπτη.

Συγκεκριμένα: Το News Channel 5 δημοσιοποίησε το παρακάτω οπτικοακουστικό υλικό που δείχνει έναν 48χρονο άνδρα, κρατούμενο σε φυλακή του Τενεσί των ΗΠΑ, να δολοφονείται.
Οι αστυνομικοί τον έχουν δεμένο με χειροπέδες, με τα γόνατα τους πάνω του, προκαλώντας του ασφυξία.

O 48χρονος William Jennette κατάφερε να πει «δεν μπορώ να αναπνεύσω» με μία αστυνομικό να του απαντάει: «Δεν θα έπρεπε να μπορείς να αναπνεύσεις, ηλίθιε μπάσταρδε».

Το περιστατικό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συνέβη πέρσι τον Μάιο, περίπου την ίδια περίοδο που ο Τζορτζ Φλόιντ έλεγε, στη Μινεάπολη, «δεν μπορώ να αναπνεύσω», πριν οι αστυνομικοί τον δολοφονήσουν. Όπως προέκυψε αργότερα και ο Φλόιντ είχε λάβει εξίσου απάνθρωπη απάντηση:«Σπαταλάς πολύ οξυγόνο μιλώντας»!

O 48χρονος δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση των αστυνομικών για περίπου 4 λεπτά. Λίγο μετά πέθανε.


Ήταν πατέρας 5 παιδιών. Έίχε συλληφθεί λίγες μέρες νωρίτερα, με κατηγορίες για άσεμνη συμπεριφορά και δημόσια χρήση ουσιών και φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα. Η οικογένεια του William Jennette θα κινηθεί νομικά σε ομοσπονδιακό δικαστήριο.

Προειδοποιούμε ότι οι σκηνές στο βίντεο είναι σκληρές και απάνθρωπες, όσο οι πράξεις των αστυνομικών.

ΠΗΓΗ: imerodromos.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.