• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

Δολοφόνησαν τον μικρό Μοχάμεντ

June 12, 2021 402

 

Βασίλης Πετράκης*

Δολοφόνησαν τον μικρό Μοχάμεντ.

Πυροδοτούν νέο κύκλο βίας.

Μια διαρκής γενοκτονία η «ειρήνη» των σιωνιστών.

Ένας ύμνος στην ελευθερία η αντίσταση ενός αδούλωτου λαού!

Ο Μοχάμεντ Σαΐντ Χμαγιέλ, ηλικίας 15 ετών, έπεσε νεκρός στις 11/6 από τις ισραηλινές σφαίρες κοντά στη Ναμπλούς. Πρόκειται για τον 4ο νεκρό των τελευταίων 2 ημερών. Τρεις ακόμα παλαιστίνιοι δολοφονήθηκαν χτες, από επίθεση των ισραηλινών δυνάμεων στην Τζενίν.

Ο μικρός Μοχάμεντ,  δολοφονήθηκε στη Δυτική Όχθη από τις δυνάμεις της σιωνιστικής κατοχής, όταν παλαιστίνιοι αντέδρασαν στην ανέγερση νέου ισραηλινού οικισμού, στο παλαιστινιακό χωριό Μπεϊτά.

Εποικισμοί, κατοχή, δολοφονίες και κάθε μορφής βία. Μια ατελείωτη λίστα εγκλημάτων πολέμου και κτηνώδους βίας συνθέτει την «εκεχειρία» και την «ειρήνη» για την οποία τόσο πάσχισαν και τόσο χάρηκαν οι «δημοκράτες» της Δύσης. Πρόκειται για αυτήν την «ειρήνη» της φασιστικής ισραηλινής κατοχής που εδώ και δεκαετίες επιχειρεί να επιβάλει το κράτος τρομοκράτης της Μέσης Ανατολής. Πρόκειται για την «ειρήνη» που μέρα με τη μέρα, μέτρο με το μέτρο, αφανίζει τους παλαιστίνιους από την γη τους.

Αυτή την «ειρήνη» που οι τύραννοι του Ισραήλ διατηρούν με την πλήρη στήριξη των ΗΠΑ και των άλλων δυτικών «δημοκρατιών», την απειλούν μόνο οι σφεντόνες των παλαιστινίωνΌπως θα γίνει και τώρα. Που με στυγερές δολοφονίες προσπαθούν να τρομοκρατήσουν έναν λαό και να τον μετατρέψουν σε παρατηρητή του εποικισμού της γης και των σπιτιών του.

Δεν πρόκειται να τα καταφέρουν. Ο αδούλωτος παλαιστινιακός λαός θα το αποδείξει όσες φορές χρειαστεί. Δεν θα υποκύψει στη βία του ιμπεριαλιστικού προτεκτοράτου των ΗΠΑ.

Για «ταραχοποιούς» και «συγκρούσεις» κάνουν λόγο τα δημοσιογραφικά φερέφωνα των δυτικών ΜΜΕ, μπροστά στο ενδεχόμενο του τέλους της «εκεχειρίας» τους. Για την φασιστική ισραηλινή κατοχή και τα εγκλήματα πολέμου θα μιλάμε εμείς.

Και θα σταθούμε κόντρα στην δολοφονική προπαγάνδα τους, στηρίζοντας κάθε σφεντόνα και κάθε όπλο που μάχεται για την εθνική ανεξαρτησία και την ελευθερία στην Παλαιστίνη. Που αγωνίζεται για την πραγματική ειρήνη στην περιοχή.

Είμαστε με τους λαούς που αγωνίζονται για την πατρίδα και το δίκιο τους.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

 *Ο Βασίλης Πετράκης είναι μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου-Αντιτετράδια της Εκπαίδευσης

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search