• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

Σε αδράνεια το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κέρκυρας

June 24, 2021 2562

 

 

Σοβαρά προβλήματα λειτουργίας αντιμετωπίζει το ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας ύστερα από τη διάσπαση του ενιαίου Δήμου. Αυτή την περίοδο γίνεται προσπάθεια να ξεκαθαριστεί το καθεστώς που το διέπει μετά από το αίτημα αποχώρησης του Δήμου Νότιας Κέρκυρας και την καθυστέρηση, από το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας, πληρωμής του ποσού που του αναλογεί λόγω της αντίστοιχης καθυστέρησης κατάρτισης του προϋπολογισμού του.
Αυτή την στιγμή, σύμφωνα με την αντιδήμαρχο και πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ Παναγιώτα Τζάνε, το ΔΗΠΕΘΕ ίσα που καταφέρνει να πληρώσει τον ένα μόνιμο και τους δύο συμβασιούχους εργαζόμενους του. Στην πραγματικότητα δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει σε καμία δράση.
“Εναγωνίως προσπαθούμε να ανοίξουμε το θέατρο Ρένα Βλαχοπούλου” τονίζει η κα Τζάνε με σκοπό να γίνουν τουλάχιστον κάποιες μετακλητές παραστάσεις από θιάσους της Αθήνας ή από τοπικούς συλλόγους.
Το πρόγραμμα πάντως για κινηματογραφικές βραδιές ακυρώνεται και κακώς ανακοινώθηκε, σημειώνει η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ, διότι δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες άδειες και δεν μπορεί νομικά να κοπούν εισιτήρια για κινηματογράφο.
Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη Γ.Γ. του ΥΠΠΟ, ύστερα από πρωτοβουλία του βουλευτή της ΝΔ Σ. Γκίκα και τη συμμετοχή της κας Τζάνε και της αντιπεριφερειάρχη Μ. Ανδριώτη. Στόχος ήταν να τροποποιηθεί η προγραμματική σύμβαση που έχουν και οι τρεις φορείς μεταξύ τους ώστε να καταστεί λειτουργική και να μπορέσει η ΠΙΝ να συμβάλλει οικονομικά.

ΠΗΓΗ: ert.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search