• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους 11 Τούρκους και Κούρδους αγωνιστές, σήμερα Τρίτη 29 Ιουνίου στις 7.00μμ στο Σύνταγμ

June 29, 2021 105

 

Σε συγκέντρωση καλεί η επιτροπή αλληλεγγύης στους 11 Τούρκους και Κούρδους αγωνιστές, την Τρίτη 29 Ιουνίου στις 7.00μμ στο Σύνταγμα. Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση – κάλεσμα της επιτροπής.

Στις 19 Μαρτίου 2020, πραγματοποιήθηκε έφοδος της “αντι”τρομοκρατικής σε συνεργασία με τις μυστικές υπηρεσίες, στα γραφεία της Επιτροπής αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν, καθώς και σε σπίτι στα Σεπόλια. Ο ιμπεριαλισμός και ο φασισμός του ΑΚP έδωσαν την εντολή για τις επιθέσεις αυτές. Πήραν σηκωτούς και με τη βία 26 από τους συντρόφους και τις συντρόφισσες μας, από τους οποίους οι 11 σύντροφοί συνελήφθησαν με την κατηγορία της τρομοκρατικής οργάνωσης. Μεταξύ των συντρόφων μας, από τα γραφεία μας , υπήρχαν σύντροφοι με κινητικά προβλήματα από το βασανιστήριο της υποχρεωτικής σίτισης, στην οποία υποβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της επταετούς απεργίας πείνας ενάντια στα λευκά κελιά (2000-2007).

Το ελληνικό κράτος, παίρνει παράδειγμα από το φασισμό της Τουρκίας και επιτείθεται στους λαούς, στους εργάτες, στους δρόμους, στους δημόσιους υπάλληλους και στους μαθητές. Ακόμα και στους νομούς που ψηφίζονται στο σύνταγμα, το ελληνικο κράτος παίρνει παραδείγματα από το φασισμό της Τουρκίας.

Με τους ισχύοντες νόμους, ο αγώνας για την απόκτηση δικαιωμάτων αύριο μεθαύριο θα ποινικοποιείται ως «τρομοκρατία» και από το ελληνικό κράτος . Οι επιθέσεις στους Τούρκους αγωνιστές δεν είναι ανεξάρτητες από τις επιθέσεις τις οποίες δέχεστε και εσείς .Το ελληνικό κράτος κατηγορεί τους Τούρκους αγωνιστές για «τρομοκρατία» , οι οποίοι είναι στην πραγματικότητα φίλοι του λαού της Ελλάδας.

Ο αγώνας των λαών της Τουρκίας για δημοκρατία και ελευθερία είναι αγώνας και του αδελφού ελληνικού λαού. Είναι αγώνας απελευθέρωσης και ελευθερίας των λαών που δικάζονται με τις κατηγορίες περί «τρομοκρατίας».Τρομοκράτες είναι εκείνοι που θέλουν να στραγγαλίσουν τους λαούς και τον απελευθερωτικό αγώνα τους, με τη δημαγωγία «τρομοκρατίας».

Οι Τούρκοι αγωνιστές σε αυτό το δικαστήριο δεν πρέπει να είναι αυτοί που δικάζονται με την κατηγορία της «τρομοκρατίας» αλλά να είναι αυτοί που δικάζουν τους πραγματικούς τρομοκράτες τους ιμπεριαλιστές και τους συνεργάτες τους τις φασιστικές εξουσίες.

Οι πιστοί μας σύντροφοι και συντρόφισσες, οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες ,ο λαός ,οι προοδευτικοί της Ελλάδας που δεν μας αφήσαν ποτέ μόνους μας και πάντα δείξανε την υποστήριξη τους. Θέλουμε να είστε μαζί μας σε αυτήν τη δίκη. Με κοινή πάλη των λαών! Ενωμένοι θα νικήσουμε!

– Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των λαών !- Κάτω ο φασισμός!- Κάτω ο ιμπεριαλισμός!

– Ζήτω η Διεθνιστική Αλληλεγγύη!

ΤΟ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ!

ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:ΣΑΒΒΑΤΟ 26/6, 18.00 ΝΟΜΙΚΗ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: ΤΡΙΤΗ 29/6, 19.00 ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΠΕΜΠΤΗ 8/7: ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΕ ΤΟ GRUP YORUM KAI ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

Χόβολη

 

Calendar

« August 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search