• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Την απεργία – αποχή των εκπαιδευτικών ενάντια στην αξιολόγηση στηρίζει η ΑΔΕΔΥ

September 20, 2021 614

Την απεργία – αποχή των εκπαιδευτικών ενάντια στην εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση στηρίζει η ΑΔΕΔΥ.

«Με οδηγό τα τεράστια ποσοστά συμμετοχής στην Απεργία-Αποχή (90-95%) την προηγούμενη περίοδο, το Υπουργείο Παιδείας και η Κυβέρνηση θα λάβουν, γι’ άλλη μια φορά, τη σύσσωμη, καθολική και αγωνιστική απάντηση των εκπαιδευτικών απέναντι στη συρρίκνωση του Δημόσιου Σχολείου, στη διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων, στον αυταρχισμό και τον εκφοβισμό», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. χαιρετίζει και στηρίζει τον ομόθυμο αγώνα των Εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών (ΔΟΕ - ΟΛΜΕ) ενάντια στην εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων που προβλέπονται από τους αντιεκπαιδευτικούς και καταδικασμένους, από την εκπαιδευτική κοινότητα, νόμους της κυβέρνησης (Ν. 4823/21 και Ν.4692/2020).

Η επίθεση εκφοβισμού και καλλιέργειας κλίματος τρόμου για πειθαρχικές ποινές (άρθρο 56, Ν.4823/21) που εξαπέλυσε η πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ. μέσα από τις τηλεδιασκέψεις με τους Διευθυντές/ντριες -προϊσταμένους/ες  των σχολικών μονάδων της χώρας δεν μπορεί να κάμψει την καθολική βούληση των εκπαιδευτικών να υπερασπιστούν το δημόσιο σχολείο, τη δημοκρατία στα σχολεία και τη συλλογική δράση.

Με οδηγό τα τεράστια ποσοστά συμμετοχής στην Απεργία-Αποχή (90-95%) την προηγούμενη περίοδο, το Υπουργείο Παιδείας και η Κυβέρνηση θα λάβουν, γι’ άλλη μια φορά, τη σύσσωμη, καθολική και αγωνιστική απάντηση των εκπαιδευτικών απέναντι στη συρρίκνωση του Δημόσιου Σχολείου, στη διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων, στον αυταρχισμό και τον εκφοβισμό.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search