• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Εκπαιδευτικός Όμιλος: Μεγαλειώδης συμμετοχή στην πανεκπαιδευτική απεργία - Ο αγώνας να συνεχιστεί και να κλιμακωθεί!

October 11, 2021 165

 

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος χαιρετίζει τους χιλιάδες διαδηλωτές και τους δεκάδες χιλιάδες απεργούς που κατέκλυσαν τους δρόμους της Αθήνας και όλων των μεγάλων πόλεων της χώρας διατρανώνοντας την αντίθεσή τους στην αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης, βροντοφωνάζοντας ότι η αξιολόγηση που διαλύει και απαξιώνει το δημόσιο σχολείο, που διαλύει τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών, δεν θα περάσει. Η σημερινή κινητοποίηση των εκπαιδευτικών είναι από τις μαζικότερες των τελευταίων ετών και η συμμετοχή κυμαίνεται σε πολλές περιοχές σε ποσοστά άνω του 80 ακόμα και 90%.

Οι εκπαιδευτικοί έστειλαν μήνυμα συνέχισης του αγώνα τους, μήνυμα συνέχισης της απεργίας – αποχής κόντρα στην πολιτική του φόβου και της τρομοκρατίας που προσπαθεί η υπουργός και η κυβέρνηση να σπείρει μέσω των δικαστικών προσφύγων, ώστε να κριθεί η απεργία των εκπαιδευτικών παράνομη και καταχρηστική. Αξιοποιεί έτσι η κυβέρνηση, τον πρόσφατα ψηφισμένο νόμο Χατζηδάκη για να χτυπήσει τα σωματεία, το δικαίωμα στην απεργία και συνολικά τα συνδικαλιστικά δικαιώματα.

Ταυτόχρονα, οι εκπαιδευτικοί απάντησαν και σε όλες εκείνες τις συνδικαλιστικές δυνάμεις που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο υπονομεύουν τον αγώνα τους, είτε σαμποτάροντάς τον ανοιχτά, είτε ακολουθώντας μια συμβιβαστική και ηττοπαθή πολιτική.

Το επόμενο διάστημα πρέπει να είναι περίοδος ακόμα μεγαλύτερης ενεργοποίησης του εκπαιδευτικού κινήματος. Να πραγματοποιηθούν μαζικές γενικές συνελεύσεις και να παρθούν αποφάσεις συνέχισης του αγώνα, να κλιμακωθεί με νέα απεργία και συλλαλητήρια τις αμέσως επόμενες ημέρες! Με ενιαίο και παρατεταμένο πανεκπαιδευτικο αγώνα απαντάμε στην κυβερνητική επίθεση στο Δημόσιο Σχολείο!

Εκπαιδευτικός Όμιλος

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« October 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search