• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Μια θλιβερή ιστορία «αξιολόγησης» από τους «ά(Χ)ριστους» και η παρέμβαση της ΟΙΕΛΕ

October 15, 2021 571

 

Η Ευφροσύνη Μπουλούτα ήταν η καθηγήτρια που στις 8/6/2012, κατά τη διάρκεια των απολυτηρίων εξετάσεων ''αξιολόγησε'' και μονογράφησε το γραπτό του γιου του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά καθώs αντέγραφε.

Η διεύθυνση του Κολέγιου -  πρόεδρος του Δ.Σ. του Κολλεγίου Αθηνών ήταν ο Αλέξανδρος Σαμαράς, αδελφός του πρώην πρωθυπουργού – «αξιολογώνταs»  την σύννομη ενέργεια τηs καθηγήτριαs, την απολύει αμέσα, 3 χρόνια πριν τη συνταξιοδότησή της, με την αιτιολογία της ανεπάρκειας των διδακτικών της καθηκόντων! Η Ευφροσύνη (Φώφη) Μπουλούτα, είχε χαρακτηρίσει ως καταχρηστική την απόλυση της.

Το 2017 η Ευφροσύνη Μπουλούτα έφυγε από την ζωή.

Τέλη του 2018 σε ανάκληση της απόφασης για την απόλυση της καθηγήτριας του Κολλεγίου Αθηνών Φώφης Μπουλούτα, προχώρησε το υπουργείο Παιδείας.

Η ΟΙΕΛΕ χαρακτηρίζει ιστορική την ενέργεια του υπουργείου Παιδείας να αποκαταστήσει τη νομιμότητα «5 χρόνια μετά από μια ντροπιαστική απόφαση που κηλίδωσε την ιστορία του ελληνικού δημοσίου». Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας είχαν ζητήσει το καλοκαίρι την επανεξέταση του φακέλου της Φώφης Μπουλούτα, και κατέθεσαν δε, πέντε νέα σημαντικά στοιχεία που, όπως σημείωναν, αποδείκνυαν την αναγκαιότητα αναψηλάφησης της υπόθεσης.

Ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ σχετικά με είδηση που κυκλοφορεί στα social media για «απόφαση δικαστηρίου που ανακαλεί την απόλυση της Φώφης Μπουλούτα»

Οι φήμες και η ΟΙΕΛΕ

Αυτές τις μέρες και συγκεκριμένα στις 13 – 10 – 2021 η ΟΙΕΛΕ επειδή «έχει γίνει αποδέκτης πολλών ερωτημάτων σχετικά με είδηση που κυκλοφορεί στα social media και αφορά σε «δικαστική απόφαση που ακυρώνει την απόλυση Μπουλούτα» εκδίδει την παρακάτω ανακοίνωση:

Ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ σχετικά με είδηση που κυκλοφορεί στα social media για «απόφαση δικαστηρίου που ανακαλεί την απόλυση της Φώφης Μπουλούτα»

«Η ΟΙΕΛΕ έχει γίνει αποδέκτης πολλών ερωτημάτων σχετικά με είδηση που κυκλοφορεί στα social media και αφορά σε «δικαστική απόφαση που ακυρώνει την απόλυση Μπουλούτα».

Με αφορμή την είδηση αυτή, ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

Καμιά δικαστική απόφαση σχετική δεν έχει περιέλθει σε γνώση της ΟΙΕΛΕ ή της οικογένειας της αείμνηστης συναδέλφου μας Φώφης Μπουλούτα. Η τελευταία εξέλιξη την οποία γνωρίζουμε και έχουμε κοινοποιήσει είναι η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας τον Ιανουάριο του 2019 που ανακαλούσε την ντροπιαστική απόφαση του ΚΥΣΔΕ του Δεκεμβρίου του 2013. Αν κάποιοι έχουν στην κατοχή τους κάποια τέτοια δικαστική απόφαση, παρακαλούμε θερμά να μας την γνωστοποιήσουν.

Καλούμε κάθε πολίτη να είναι εξαιρετικά προσεκτικός στην αναπαραγωγή τέτοιων ειδήσεων, ιδίως όταν αφορούν σε μια συνάδελφό μας που έχει φύγει από τη ζωή και είχε υποστεί τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της τεράστια ψυχική και ηθική ταλαιπωρία από τη συγκεκριμένη υπόθεση».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search