• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Σύλλογος Διδασκόντων 1ου ΓΕΛ Ν. Φιλαδέλφειας: Ο Ψαριανός να ζητήσει δημόσια συγγνώμη!

October 18, 2021 739

Τη δημόσια συγγνώμη του Γρηγόρη Ψαριανού για τις «χυδαίες κατηγορίες που εξαπέλυσε» απαιτεί ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας, με αφορμή την ανάρτηση στο twitter για το πλημμυρισμένο σχολείο και τη φωτογραφία - προϊόν photoshop που έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Ο πρώην βουλευτής και νυν σύμβουλος του Παναγιώτη Πικραμένου, γνωστός για πολλές χυδαιότητες και με ... διδακτορικό στις χυδαίες επιθέσεις εναντίον των εκπαιδευτικών, ανήρτησε την παραποιημένη φωτογραφία, κάνοντας μάλιστα λόγο για «προπαγάνδα».

 

Ωστόσο, μετά τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε η κίνησή του, όχι μόνο δεν κατέβασε την ανάρτηση, αλλά σχολίασε με νέο tweet: «Το κορίτσι μεταφέρθηκε με Photoshop βέβαια, αλλά καλό μού φαίνεται...».

 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Ν. Φιλαδέλφειας αναφέρει μεταξύ άλλων: «Καλοπροαίρετα, με κίνδυνο διολισθαίνουμε στην αφέλεια, θα θεωρήσουμε πως η προβολή μιας ολοφάνερα μονταρισμένης φωτογραφίας – όπως τόσες που κυκλοφόρησαν – ως πραγματικής οφείλεται σε σφάλμα.

Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, απαιτούμε μια δημόσια συγγνώμη για τις χυδαίες κατηγορίες που εξαπολύσατε. Διαφορετικά, θεωρούμε ότι πρόκειται για συνειδητή εξαπάτηση των πολιτών και συκοφάντηση της εκπαιδευτικής μας κοινότητας. Σε αυτή την περίπτωση, επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας».

 

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Διδασκόντων 1ου ΓΕΛ Ν. Φιλαδέλφειας:

«Εξ ιδίων κρίνετε τα αλλότρια κύριε Ψαριανέ. Δεν είμαστε εμείς ούτε οι μαθητές μας συνηθισμένοι ούτε να χειραγωγούμε, ούτε να θεωρούμε τον ελληνικό λαό ηλίθιο. Και μακριά από εμάς κάθε μορφή προπαγάνδας.

 

Αντίθετα, εσείς φαίνεται να την προτιμάτε έναντι της ενημέρωσης. Διότι, μια μικρή, ελάχιστη έρευνα θα αρκούσε για να συμπεράνετε τις πραγματικές διαστάσεις όσων εκτυλίχθησαν στις 14/10 στο 1ο ΓΕΛ Ν. Φιλαδέλφειας.

Καλοπροαίρετα, με κίνδυνο διολισθαίνουμε στην αφέλεια, θα θεωρήσουμε πως η προβολή μιας ολοφάνερα μονταρισμένης φωτογραφίας – όπως τόσες που κυκλοφόρησαν – ως πραγματικής οφείλεται σε σφάλμα.

Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, απαιτούμε μια δημόσια συγγνώμη για τις χυδαίες κατηγορίες που εξαπολύσατε. Διαφορετικά, θεωρούμε ότι πρόκειται για συνειδητή εξαπάτηση των πολιτών και συκοφάντηση της εκπαιδευτικής μας κοινότητας. Σε αυτή την περίπτωση, επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων 1ου ΓΕΛ Ν. Φιλαδέλφειας».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search