• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Καταγγελία του πραξικοπήματος στην ΟΛΜΕ - Θλιβερή συνδικαλιστική καρικατούρα την πλειοψηφία του ΔΣ της ΟΛΜΕ - Ο αγώνας συνεχίζεται!

October 20, 2021 262
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!
H συνέλευση αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο 6 Λύκειο Λάρισας αφού συζήτησε όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον μέχρι τώρα αγώνα κατά της αυτοαξιολόγησης και αξιολόγησης ομόφωνα καταγγέλλει σε όλο τον εκπαιδευτικό κόσμο της χώρας αλλά και όλους τους εργαζόμενους την βαθιά αντιδημοκρατική πράξη των προέδρων των ΕΛΜΕ που στην ουσία με πραξικόπημα ανέτρεψαν την εκφρασμένη βούληση των εκπαιδευτικών στην τελευταία συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ της χώρας. Θεωρούμε θλιβερή συνδικαλιστική καρικατούρα την πλειοψηφία του ΔΣ της ΟΛΜΕ η οποία όχι μόνο επέτρεψε να γίνει το πραξικόπημα αλλά με μια κατάπτυστη ανακοίνωση επιχείρησε να κάνει το άσπρο μαύρο και να επιτεθεί στις δυνάμεις που στήριξαν την απόφαση του κλάδου για αγώνα. Είναι μια ακόμα μελανή σελίδα στη συνδικαλιστική ιστορία της ΟΛΜΕ μετά το τραγικό ξεπούλημα που υπέστη ο κλάδος το 2013 με το περίφημο «όροι και προϋποθέσεις». Οι ίδιες δυνάμεις του κυβερνητικού συνδικαλισμού λειτούργησαν, όπως και τότε, ως η «πέμπτη φάλαγγα» μέσα στο συνδικάτο. Καλούμε τους συναδέλφους στην ΕΛΜΕ Λάρισας καθώς και σε όλη τη χώρα να μην ξεχάσουν το ξεπούλημα του αγώνα και να «μαυρίσουν» αυτές τις δυνάμεις του κυβερνητικού συνδικαλισμού. Δηλώνουμε στο υπουργείο , στη διοίκηση αλλά και στα συνδικαλιστικά τους στηρίγματα ότι δεν θα κάνουμε πίσω και θα συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια στην διάλυση του δημόσιου σχολείου. Παρόλο που η πλειοψηφία του ΔΣ της ΟΛΜΕ άφησε τον κλάδο έρμαιο στα σχέδια του υπουργείου επιδεικνύοντας θλιβερή και τυφλή πολιτική υποταγή στις εντολές των κομματικών τους επιτελείων , εμείς θα επιδιώξουμε να στήσουμε πύργο αντίστασης και με όλες μας τις δυνάμεις θα κάνουμε κουρελόχαρτα τα σχέδια του υπουργείου για χειραγώγηση του εκπαιδευτικού και διάλυση του δημόσιου σχολείου.
Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι σε περίπτωση συνεδρίασης των συλλόγων , μπορούν να δηλώνουν στάση εργασίας (από 1-3 ώρες ανάλογα την ώρα συνεδρίασης ) η οποία είναι νόμιμη και έχει ψηφιστεί από την Γενική Συνέλευση στις 14/10. Καταγγέλλουμε διάφορους οσφυοκάμπτες που διακινούν ψευδώς ότι δεν υπάρχουν στάσεις εργασίας και καλούμε τον κλάδο να μην σκύψει το κεφάλι. Όλοι μαζί θα βρούμε τους τρόπους ανατροπής των κυβερνητικών σχεδίων.
Ζητάμε άμεση σύγκλιση Γ.Σ. της ΕΛΜΕ από το ΔΣ και νέα συνέλευση προέδρων από το ΔΣ της ΟΛΜΕ .
ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΓΩΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search