Print this page

Βουλευτής της ΝΔ ζητά εξηγήσεις από Κεραμέως για το δώρο στα κολέγια

October 21, 2021 442


Τη Νίκη Κεραμέως καλεί ο κυβερνητικός βουλευτής Γιώργος Καρασμάνης να δώσει εξηγήσεις αναφορικά με το ζήτημα της εξίσωσης των επαγγελματικών δικαιωμάτων για τους απόφοιτους των κολεγίων με τους αποφοίτους των ΑΕΙ.
Εξηγήσεις απ’ την υπουργό Παιδείας ζητάει για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα μερικών μηνών ο γαλάζιος βουλευτής του νομού Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης, με αφορμή την εξίσωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων για τους απόφοιτους των κολεγίων με τους αποφοίτους των ΑΕΙ.

Ο κυβερνητικός βουλευτής επανακατέθεσε πρόσφατα αναφορά με το υπόμνημα του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργοθεραπευτών «σχετικά με την απόσυρση ρυθμίσεων του ν. 4763/2020 που προβλέπει την αναγνώριση επαγγελματικών δικαιωμάτων στους κατόχους τίτλων σπουδών από τα κέντρα μεταλυκειακής εκπαίδευσης».

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργοθεραπευτών επισημαίνει στην επιστολή του -η οποία μεταξύ άλλων έχει αποσταλεί και στον πρωθυπουργό- ότι «η αιφνιδιαστική τροπολογία» της αρμόδιας υπουργού «υποβιβάζει την Ανώτατη Εκπαίδευση», καθώς τα πτυχία κολεγίων και ΑΕΙ «δεν είναι ισότιμα»

ΠΗΓΗ: thepressproject.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.