Print this page

Στηλτεύει "αντιδημοκρατικές πρακτικές" η Υπουργός της ...βίας - Ο Ρουβίκωνας έκανε παρέμβαση στο σπίτι της Ν.Κεραμέως

October 24, 2021 414
Η Υπουργός της ... βίας που σέρνει κάθε λίγο και λιγάκι τους εκπαιδευτικούς στα δικαστήρια, η υπουργός που παίρνει τα πιο βίαια μέτρα (από την εξίσωση των κολλεγίων μέχρι την Ελεύθερη Βάση Εισαγγωγγής και την Τράπεζα Θεμάτων) γκρεμίζοντας το δημόσιο σχολείο και καταπατώντας τα δικαιώματα των μαθητών των φτωχότερων τάξεων και στρωμάτων και των απομακρυσμένων περιοχών της χώρας στη μόρφωση, μιλάει και στηλιτεύει "αντιδημοκρατικές πρακτικές" Μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια έξω από το σπίτι της υπουργού Παιδείας το βράδυ του Σαββάτου. 

Παρέμβαση από μέλη του Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως. Πέταξαν τρικάκια έξω από το σπίτι της υπουργού Παιδείας το βράδυ του Σαββάτου.

Η αντίδραση του Γ. Οικονόμου
Μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια έξω από το σπίτι της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το Σάββατο βράδυ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
"Τραμπούκοι του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια και φώναζαν συνθήματα έξω από το σπίτι της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως. Στο σπίτι που μένει η οικογένεια και τα παιδιά της. Περιμένουμε την καταδίκη αυτής της φασιστικής πράξης από όλους", αναφέρει στην ανάρτησή του στο Twitter ο Γιάννης Οικονόμου.

Δήλωση Οικονόμου για Ρουβίκωνα στο σπίτι της Κεραμέως

Η απάντηση της Νίκης Κεραμέως στον Ρουβίκωνα

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως στο λογαριασμό της στο twitter σχολίασε το γεγονός ότι μέλη του Ρουβίκωνα, με μοτοσυκλέτες έφτασαν στο σπίτι της και πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα για την εκπαιδευτική της πολιτική στο υπουργείο Παιδείας.

 

«Αντιδημοκρατικές πρακτικές από κάποιους με καλυμμένα πρόσωπα δεν μας φοβίζουν» ανέφερε σε ανάρτησή της η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. «Η παιδεία αλλάζει. Όπως ζητά η κοινωνία και όπως αξίζουν τα παιδιά μας και οι εκπαιδευτικοί μας. Προχωράμε δυναμικά» πρόσθεσε.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.