• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Συνεχίζονται οι καταγγελίες για το πραξικόπημα της πλειοψηφίας της ΟΛΜΕ

October 24, 2021 131

 

Αλλεπάλληλες οι καταγγελίες των εκπαιδευτικών που μέσα από τα συλλογικά όργανα και τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ καταγγέλλουν την πλειοψηφία της ΟΛΜΕ (ΔΑΚΕ - ΣΥΝ) για το πραξικόπημα και την αλλοίωση της βούλησης του κλάδου για συνέχιση της απεργίας αποχής από την αξιολόγηση.

Η οργή της βάσης δεν έχει κοπάσει. (Πατήστε ΕΔΩ). Πατήστε και ΕΔΩ

ΕΛΜΕ Ικαρίας: Καταγγέλλουμε την πραξικοπηματικού τύπου νόθευση της απόφασης των εκπαιδευτικών για συνέχιση της απεργίας αποχής

Η απόφαση της Γενικής Συνέλευση της ΕΛΜΕ Ικαρίας - Φούρνων

Η Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Ικαρίας Φούρνων που πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα μαζική συμμετοχή στις 21/10, μετά από εκτεταμένη συζήτηση για τις εξελίξεις στην εκπαίδευση, ομόφωνα πήρε τις εξής αποφάσεις.
Για το ζήτημα του μεγάλου και κρίσιμου αγώνα του εκπαιδευτικού κόσμου ενάντια στην αξιολόγηση:

Καταγγέλλουμε τις μεθοδεύσεις και την πραξικοπηματικού τύπου νόθευση της απόφασης του κλάδου για συνέχιση της απεργίας αποχής, στη Γενική Συνέλευση προέδρων της 16/10. Απαιτούμε από το ΔΣ να συγκαλέσει νέα ΓΣ προέδρων και σε κάθε περίπτωση -αν δεν το πράξει- με βάση το καταστατικό της ομοσπονδίας να πραγματοποιηθεί αυτή με αίτημα του 1/10 των ΕΛΜΕ.
Συνεχίζουμε την απεργία αποχή από κάθε διαδικασία που σχετίζεται με την αξιολόγηση λαμβάνοντας κάθε συνδικαλιστικό μέτρο για τη στήριξη της απόφασης.
Καλούμε όλες τις ΕΛΜΕ και τους Συλλόγους Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κόντρα στις μεθοδεύσεις των παρατάξεων του κυβερνητικού συνδικαλισμού, να πάρουν αποφάσεις συνέχισης του αγώνα. Προχωράμε σε συντονισμό με τα πρωτοβάθμια σωματεία (ΕΛΜΕ ΣΕΠΕ) της χώρας και για το σκοπό αυτό συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία για τον συντονισμό ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ που ξεκίνησε μετά τη Γενική Συνέλευση της 16/10. Στόχος είναι η ενιαία και συντεταγμένη κίνηση του κλάδου για τη συνέχιση του αγώνα και της απεργίας αποχής.
Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για την αγωνιστική συνεννόηση στην κατεύθυνση του πανεκπαιδευτικού μετώπου με μαθητές γονείς και τα σωματεία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.
Για το ζήτημα της διεξαγωγής συνεδρίου της ομοσπονδίας και της απόφασης της πλειοψηφίας των παρατάξεων της ΟΛΜΕ να αιτηθούν στο πρωτοδικείο τον διορισμό των μελών του ΔΣ μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την κατάπτυστη απόφαση της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΟΛΜΕ για διορισμό (δοτή διοίκηση) των μελών του ΔΣ από το πρωτοδικείο.
Απαιτούμε τον σεβασμό των καταστατικών διατάξεων και των αρχών της δημοκρατικής λειτουργίας της ΟΛΜΕ. Χωρίς καμία νέα αναβολή, άμεσα το ΔΣ της ΟΛΜΕ να προχωρήσει στην προκήρυξη εκλογών για την πραγματοποίηση του συνεδρίου της ομοσπονδίας και την ανάδειξη των νέων οργάνων της.

Τέλος η Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Ικαρίας Φούρνων αποφάσισε την διεξαγωγή της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης και των εκλογών του σωματείου μας για τις 24/11.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« December 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search