• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Μια οφειλόμενη απάντηση στον Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπαλλήλων του ΠΑΜΕ

November 19, 2021 5383

Μια οφειλόμενη απάντηση στον Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπαλλήλων του ΠΑΜΕ

Υπέπεσε στην αντίληψη μας πρόσφατα μια ανακοίνωση του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων του ΠΑΜΕ στην οποία αναφέρεται ότι σε σύσκεψη για το ζήτημα της καθαριότητας των σχολείων «είχε προσκληθεί και ο ΣΕΠΕ Κέρκυρας, ο οποίος δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα με διάφορα προσχήματα, καθώς η πλειοψηφία του ΔΣ του, όπως έχει φανεί και στο παρελθόν είναι πιστή στην υπεράσπιση των πολιτικών των δημοτικών αρχών και των κυβερνήσεων, τουλάχιστον στο ζήτημα των συμβασιούχων της καθαριότητας των σχολείων», ενώ στη δημόσια πρόσκληση αναφερόταν ότι «κερασάκι στην τούρτα είναι και η άσχημη συμπεριφορά από μερίδα διευθυντών σχολείων απέναντι στους συναδέλφους με απειλές και τρομοκρατία. Δυστυχώς, τα φαινόμενα αυτά ούτε μεμονωμένα είναι ούτε τυχαία».

Η προσπάθεια πολιτικής αξιολόγησης των θέσεων του συλλόγου μας είναι απαράδεκτη και άκρως προσβλητική για τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Για ακόμα μια φορά το συγκεκριμένο σωματείο εξαπολύει πολιτική, συνδικαλιστική και προσωπική επίθεση εναντίον του Δ.Σ. του ΣΕΠΕ και των μελών του συλλόγου μας. Η καταχρηστική και αντιδεοντολογική ανακοίνωση αυτή φανερώνει πολιτικό αναλφαβητισμό και πολιτική υστεροβουλία του συντάκτη της.

Ο ΣΕΠΕ Κέρκυρας εκπροσωπώντας πάνω από 1200 εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Κέρκυρας καταγγέλλει τη συστηματική προσπάθεια αποδόμησης και συρρίκνωσης της συνδικαλιστική ισχύος του σωματείου μας με απώτερο σκοπό τη χειραγώγησή του. Με διαρκή διασπορά ψευδών ειδήσεων επιδίδονται σε ένα όργιο συκοφαντικού και παραποιητικού λόγου των θέσεων του ΣΕΠΕ και προσπαθείται η δημιουργία λανθασμένων εντυπώσεων στην κερκυραϊκή κοινωνία, νομίζοντας ότι έτσι θα αποκομίσουν μικροπαραταξιακά οφέλη.

Αγνοούν, όμως, ότι με αυτές τις μεθόδους κάνουν μεγάλο κακό στην αναγκαία ενωτική δράση όλων των προοδευτικών δημοκρατικών δυνάμεων που είναι απολύτως απαραίτητη ιδιαίτερα σε αυτή την συγκυρία.

Βασικός σκοπός του ΣΕΠΕ είναι η συσπείρωση των εργαζομένων σε κοινή προσπάθεια καλλιέργειας του συνδικαλιστικού ενδιαφέροντος με στόχο την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων και του δημόσιου σχολείου. Ο ΣΕΠΕ εκφράζει διαχρονικά τις σταθερές και αταλάντευτες θέσεις του για τα ζητήματα της εκπαίδευσης αλλά και την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων και τη μονιμοποίηση του απαραίτητου προσωπικού καθαριότητας. Ενωτικά, διεκδικητικά και αγωνιστικά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για ένα καλύτερο δημόσιο σχολείο!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search