• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

"Αξιολογήθηκε" πάλι ως ... λίμνη το 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας! - Αιδώς αχρείοι!

November 24, 2021 135

 

Για ακόμα μία φορά πλημμύρισαν εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης που εκδηλώθηκε το βράδυ της Τρίτης οι εγκαταστάσεις του 3ου Νηπιαγωγείου Καλλιθέας. Το Νηπιαγωγείο είχε πλημμυρίσει και στην κακοκαιρία του «Μπάλλου». Παρόλα αυτά ούτε η τοπική αυτοδιοίκηση της Καλλιθέας ούτε το «επιτελικό κράτος» πήρε προληπτικά μέτρα για να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα που αντικρίσαμε την περίοδο του «Μπάλλου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπαιδευτικοί ενημέρωσαν το πρωί τους γονείς που πήγαν να αφήσουν τα παιδιά τους για την κατάσταση που επικρατεί στο Νηπιαγωγείο. Ένας από τους γονείς φαίνεται ότι κατάφερε να τραβήξει τις φωτογραφίες από τις αίθουσες του νηπιαγωγείου. Στις φωτογραφίες είναι αντιληπτό ότι το νερό και λάσπη έχουν καλύψει τα πάντα στο εσωτερικό του σχολείου, έτσι το σχολείο θα παραμείνει κλειστό μέχρι την απομάκρυνση του νερού και την αποκατάσταση των φθορών.

 

Οι τάξεις του ισογείου μετατράπηκαν σε λίμνες, ενώ οι δασκάλες του σχολείου επιχειρούν από νωρίς το πρωί να καθαρίσουν το σχολείο από τις λάσπες και να καταγράψουν τις ζημιές. Άλλη μια "αξιολόγηση" που θα συμβάλλει, όπως διαλαλεί σε όλους τους τόνους το ΥΠΑΙΘ στη "βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης". Αιδώς Αργείοι και αχρείοι!

 
 
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« December 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search