• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Απαράδεκτη – επικίνδυνη – διχαστική απόφαση της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΟΛΜΕ για τους μη εμβολιασμένους αντιπροσώπους των ΕΛΜΕ

November 26, 2021 145

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕ

Απαράδεκτη – επικίνδυνη – διχαστική απόφαση της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΟΛΜΕ για τους μη εμβολιασμένους αντιπροσώπους των ΕΛΜΕ

Μια ακόμα πρωτοφανή και επικίνδυνη απόφαση επέβαλαν οι δυνάμεις της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΟΛΜΕ με αφορμή την Συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 27/11. Εν κρυπτώ και δίχως να συζητηθεί το θέμα, οι συνδικαλιστικές παρατάξεις της πλειοψηφίας επέβαλαν τον αποκλεισμό από την Ολομέλεια των προέδρων που δεν έχουν εμβολιαστεί. Οι δυνάμεις αυτές όχι μόνο υιοθετούν, αναπαράγουν και επιβάλλουν με τον πιο πιστό τρόπο τα αυταρχικά, διχαστικά και εκδικητικά κυβερνητικά μέτρα αποκλεισμού των ανεμβολιάστων, αλλά πολύ περισσότερο δικαιώνουν και εξωραΐζουν την αδιέξοδη και εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας.

Οι δυνάμεις αυτές ακολουθούν κατά πόδας την επικίνδυνη οδό που εγκαινίασε πρόσφατα η ΑΔΕΔΥ στη Συνδιάσκεψη της Καλαμάτας, όπου με παρόμοιο τρόπο επιχείρησε να αποκλείσει όσους αντιπροσώπους δεν είχαν εμβολιαστεί. Με την πολιτική τους και την υιοθέτηση τέτοιων διχαστικών μέτρων αποκλεισμού οι δυνάμεις αυτές, εγκαινιάζουν μια σκοτεινή περίοδο, αφού υποβάλλουν την πρωτοφανή αντίληψη ότι οι συλλογικές και δημοκρατικές διαδικασίες, οι διεργασίες του συνδικαλιστικού κινήματος είναι υπόθεση μόνο των εμβολιασμένων! Η υιοθέτηση αυτών των πρακτικών δεν συνιστούν μόνο ανοχή και υποχώρηση απέναντι στην κυβερνητική πολιτική. Ανοίγουν το δρόμο για την ωμή κρατική παρέμβαση στις εσωτερικές διεργασίες του συνδικαλιστικού κινήματος. Αν επιτρέψουμε να εφαρμοστεί μια τέτοια αντίληψη και αυτού του είδους ο αποκλεισμός των αντιπροσώπων στην Ολομέλεια του Σαββάτου 27/11, ο καθένας μπορεί να φανταστεί πόσο διχαστικές εξελίξεις μπορεί να πυροδοτήσει στις Γενικές Συνελεύσεις των ΕΛΜΕ την επόμενη περίοδο. Δεν θα επιτρέψουμε μια τέτοια εξέλιξη, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που η κυβέρνηση με τον αντεργατικό – αντισυνδικαλιστικό νόμο «Χατζηδάκη» εξαπολύει ολομέτωπη επίθεση στα συνδικαλιστικά και δημοκρατικά δικαιώματα, επιδιώκοντας τη χειραγώγηση του συνδικαλιστικού κινήματος.

Απαιτούμε από το ΔΣ της ΟΛΜΕ να ανακαλέσει άμεσα την απαράδεκτη απόφαση που αποκλείει τους μη εμβολιασμένους συναδέλφους – αντιπροσώπους στη Γενική Συνέλευση των Προέδρων.

Σε κάθε περίπτωση δεν θα ανεχτούμε τον αποκλεισμό κανενός/καμιάς προέδρου/αντιπροσώπου ΕΛΜΕ από την κρίσιμη Γενική Συνέλευση. Καλούμε όλους τους προέδρους/αντιπροσώπους να παραστούν κανονικά στη Γενική Συνέλευση.

Κανένας αποκλεισμός συναδέλφου από την Γενική Συνέλευση των Προέδρων του Σαββάτου 27/11!

Στη μάχη ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης δεν περισσεύει κανείς – είναι υπόθεση ΟΛΩΝ!

Νοέμβριος 2021

Αγωνιστικές Παρεμβάσεις

Συσπειρώσεις Κινήσεις ΔΕ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« January 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search