• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Αντιστεκόμαστε στην αξιολόγηση και τη διάλυση του δημόσιου σχολείου - 3ωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα 29/11 & Συγκέντρωση στα δικαστήρια

November 28, 2021 420

 Απάντηση σε ερωτήματα για την αξιολόγηση

Αντιστεκόμαστε στην αξιολόγηση και τη διάλυση του δημόσιου σχολείου

3ωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα 29/11 & Συγκέντρωση στα δικαστήρια

Επειδή, συνεχίζονται να έρχονται ερωτήματα από συναδέλφους διαφόρων σχολείων για την παράταση όλων των ημερομηνιών για την "αξιολόγηση" τονίζουμε για άλλη μια φορά πως οι ενέργειες του προγραμματισμού για τις ομάδες δράσης, στόχους, σχέδια δράσης, εφόσον δεν έγιναν ως την 10η Οκτωβρίου, όπως ορίζει η Υπουργική Απόφαση, γίνονται μόνο από τους Διευθυντές. Το ΥΠΑΙΘ, με νέα εγκύκλιο Κόπτση, έχει δώσει παράταση για να ανέβει στην πλατφόρμα του ΙΕΠ ο προγραμματισμός του κάθε σχολείου και οι ομάδες δράσης, μέχρι την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου. Ο Προγραμματισμός αφορά αποκλειστικά τους Διευθυντές, όχι την κατάθεση σχεδίων δράσης από τις ομάδες. Δεν καταθέτουμε κανένα σχέδιο δράσης, δεν παραδίδουμε εκθέσεις, “προσχέδια”, περιλήψεις κλπ. Άλλωστε για όλα αυτά έχει δοθεί παράταση μέχρι 12/1/2022 .

Η ΕΛΜΕ Πειραιά έχει αποφασίσει στάσεις εργασίας και οι συνάδελφοι μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν σε περίπτωση που κληθούν να συμμετέχουν σε διαδικασίες αξιολόγηση. Καλύπτει όλους τους συναδέλφους που δε θα συμμετέχουν στις ομάδες εργασίας και την αξιολόγηση.

Θέλουμε επίσης κατηγορηματικά να διαψεύσουμε τη φήμη που κάποιοι (παραπληροφορημένοι, ανόητοι, προβοκάτορες;) διαδίδουν ότι δήθεν οι Στάσεις Εργασίας που έχει κηρύξει η ΕΛΜΕ είναι παράνομες!

Ο αγώνας στα χέρια των εκπαιδευτικών!

Στη ΓΣ των προέδρων του Σαββάτου η πλειοψηφία της ΟΛΜΕ (ΔΑΚΕ – ΣΥΝΕΚ – ΠΕΚ) συνέχισε τον δρόμο της συνθηκολόγησης και του συμβιβασμού που είχε ανοίξει με την πραξικοπηματική αλλοίωση της βούλησης του κλάδου (ΓΣ προέδρων 16/10) για απεργία – αποχή από την αξιολόγηση. Το σύνθημα ο αγώνας στα χέρια των εκπαιδευτικών να γίνει πράξη. Ο δρόμος του συντονισμού των ΕΛΜΕ – ΣΕΠΕ είναι ανοιχτός μετά και την απόφαση των 20 ΕΛΜΕ. Οι αντιστάσεις από τη βάση, όπως η συγκρότηση Επιτροπής Εκπαιδευτικών στον Πειραιά για τη συνέχιση της απεργίας – αποχής από την αξιολόγηση μπορούν και πρέπει να δυναμώσουν. Σε αυτή τον δρόμο πρέπει να βαδίσει και η ΕΛΜΕ Πειραιά μέσα από απόφαση Γενικής Συνέλευσης το επόμενο διάστημα.

3ωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα 29/11 – Συγκέντρωση στα δικαστήρια 11.30 πμ

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά καλεί σε συγκέντρωση τη Δευτέρα 29/11/2021 στις 11.30 πμ στα Δικαστήρια (Κτίριο 12, Αίθουσα 4, πρώην Σχολή Ευελπίδων) και κηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας (ώρες 11.00-2.00 μμ) για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων

Να αθωωθούν οι 62 αγωνιστές (ανάμεσά τους οι συνάδελφοί μας Ζήσης Γκέρτσος και Παναγιώτης Χουντής - πρώην μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά) που δικάζονται, επειδή επιχείρησαν να διαδηλώσουν στην επέτειο δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, στις 6/12/2020

  • Απαιτούμε να αθωωθούν όλοι οι αγωνιστές και να διαγραφούν τα πρόστιμα.
  • Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα στην διαδήλωση, την απεργία και την πολιτική δράση.
  • Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα την σπάσει!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 28 – 11 - 2021Η Αγωνιστκή ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Πειραιά συμμετέχει στην ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

ΕΛΜΕ Πειραιά: Εκλογική διακήρυξη, υποψήφιοι της Ενότητας Αντίστασης  Ανατροπής

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« January 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search