Print this page

Βίντεο - σοκ με καθηγητή να χτυπά μαθήτρια σε ΕΠΑΛ της Αττικής: Μαθητές έσπασαν μετά το αμάξι του

December 03, 2021 447

 

Σοκάρουν τα πλάνα από αίθουσα σε ΕΠΑΛ της Αττικής, με καθηγητή να χτυπά μαθήτρια στο πρόσωπο. Πώς αντέδρασαν οι συμμαθητές της.
Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σε σχολική αίθουσα ΕΠΑΛ της Αττικής με δράστη έναν καθηγητή και θύμα του, μία μαθήτρια.
Το βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε ο Alpha, δείχνει τον καθηγητή να χτυπά μαθήτρια και να την ρίχνει στο έδαφος ενώ στη συνέχεια, μαθητές - ως αντίποινα - του αναποδογύρισαν το αυτοκίνητο.

Μετά το περιστατικό ακολούθησε αναστάτωση στο σχολείο και οι καθηγητές προσπάθησαν να βάλουν τον εκπαιδευτικό σε αίθουσα για να τον γλιτώσουν από την οργή των μαθητών. Έπειτα τα παιδιά βγήκαν έξω και του έσπασαν το αυτοκίνητο αναποδογυρίζοντάς το.

Ο καθηγητής φυγαδεύτηκε από άλλη πόρτα, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Ο καθηγητής συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, όπως αναφέρει ο σταθμός.
Στα πλάνα που μετέδωσε η εκπομπή «Tlive» του Alpha, φαίνεται να υπάρχει λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ καθηγητή και μαθήτριας.
 
Στη συνέχεια ο καθηγητής σηκώνει το χέρι του, χτυπά την μαθήτρια στο πρόσωπο, την πιάνει από τα μαλλιά και την ρίχνει στο έδαφος.
Εκείνη τη στιγμή επεμβαίνει ένας άλλος μαθητής που στρέφεται προς τον καθηγητή φωνάζοντάς του «τι κάνεις;» και τον σπρώχνει για να γλυτώσει την συμμαθήτριά του.
 
Ο καθηγητής συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, όπως αναφέρει ο σταθμός.
 
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.