• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

"Αξιολογήθηκε" και το ΕΠΑΛ Μύρινας: Δεν πέφτουν οροφές, αλλά φωτιστικά!

December 14, 2021 336

 

"Αξιολογήθηκε" και το ΕΠΑΛ Μύρινας: Δεν πέφτουν οροφές, αλλά φωτιστικά! Τύχη βουνό είχαν μαθητές και εκπαιδευτικοί  που δεν τραυματίστηκαν καθώς την ώρα του μαθήματος έπεσαν, σχεδόν ταυτόχρονα, δύο φωτιστικά οροφής, ενώ λίγο έλειψε να τραυματιστεί μαθήτρια, καθώς το ένα έπεσε δίπλα της. Το περιστατικό προκάλεσε πανικό και αναστάτωση στους μαθητές, με την διεύθυνση του σχολείο και τον Σύλλογο Διδασκόντων να ζητούν άμεσο και ενδελεχή έλεγχο των κτιριακών εγκαταστάσεων. «Όπως ήταν αναμενόμενο, από την πτώση των αντικειμένων προ στιγμήν προκλήθηκε πανικός και αναστάτωση στους μαθητές οι οποίοι, υπό την επίβλεψη της διδάσκουσας, απομακρύνθηκαν τακτικά και οργανωμένα από την αίθουσα. Αμέσως μετά το περιστατικό διενεργήθηκε έλεγχος και ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου», σημειώνεται στη σχετική καταγγελία.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Διδασκόντων τονίζει ότι “τη Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021, σε αίθουσα του ΕΠΑΛ Μύρινας και εν ώρα μαθήματος αποκολλήθηκαν από την οροφή και έπεσαν στο πάτωμα δύο φωτιστικά συστήματα ελαφρού βιομηχανικού τύπου. Την αίθουσα χρησιμοποιούσε τμήμα με μικρό αριθμό μαθητών και ως εκ τούτου δε σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, γεγονός, ωστόσο, που δύσκολα θα είχε αποφευχθεί εάν συνέβαινε αυτό σε επόμενη διδακτική ώρα, κατά την οποία ο αριθμός των μαθητών θα διπλασιαζόταν. Όπως ήταν αναμενόμενο, από την πτώση των αντικειμένων προ στιγμήν προκλήθηκε πανικός και αναστάτωση στους μαθητές οι οποίοι, υπό την επίβλεψη της διδάσκουσας, απομακρύνθηκαν τακτικά και οργανωμένα από την αίθουσα. Αμέσως μετά το περιστατικό διενεργήθηκε έλεγχος και ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Για την αποτροπή επανάληψης παρόμοιου περιστατικού, σύσσωμος ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΠΑΛ Μύρινας κρίνει επιτακτικό και άκρως απαραίτητο τον τακτικό και ενδελεχή έλεγχο των εγκαταστάσεων από τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου, ο οποίος, ως γνωστόν, ευθύνεται και μεριμνά για την επισκευή και συντήρηση των σχολικών εγκαταστάσεων”.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search