• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

«Παιδιά χάνονται στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν»

December 15, 2021 291



Τη λύπη τους και την οργή τους εκφράζουν οι εκπαιδευτικοί του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Γληνός» για το τραγικό περιστατικό θανάτου των δύο παιδιών στο Καματερό.

«Δεν θα συνηθίσουμε ποτέ στην ιδέα να πεινάνε και να κρυώνουν οι μαθητές μας» διαμηνύουν οι εκπαιδευτικοί και εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στην οικογένεια των παιδιών, προσφέροντας ένα χρηματικό ποσό για την αποκατάσταση του σπιτιού της και μια δωροεπιταγή σε σούπερ μάρκετ για την κάλυψη των πρώτων αναγκών τους.


Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Γληνός» για το τραγικό περιστατικό θανάτου των δύο παιδιών στο Καματερό:

Δύο παιδιά, μαθητές μας, «χάθηκαν» και ένα μωρό δύο ετών προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή από πυρκαγιά που ξέσπασε σε δώμα, δίπλα μας. Τα λόγια περισσεύουν για να εκφράσουν τη λύπη μας αλλά και την οργή που νιώθουμε για ένα σύστημα που αφήνει το 2021 παιδιά να χάνονται στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν. Δεν θα συνηθίσουμε ποτέ στην ιδέα να πεινάνε και να κρυώνουν οι μαθητές μας. Δεν θα συμβιβαστούμε και δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι τη μέρα που κανένα παιδί δε θα πεινάει και δεν θα κρυώνει. Μέχρι τη μέρα που κάθε παιδί θα έχει την θέση του στη μόρφωση και τη ζωή.


Εκφράζοντας την έμπρακτη αλληλεγγύη μας προς την οικογένεια των συμπολιτών μας, ως Σύλλογος προσφέρουμε ένα χρηματικό ποσό συμβάλλοντας στην αποκατάσταση του σπιτιού τους και μια δωροεπιταγή σε γειτονικό super market για την κάλυψη των πρώτων αναγκών σε τρόφιμα. Ταυτόχρονα καλούμε τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού να προχωρήσει σε όλες τις ενέργειες ώστε να λυθεί το θέμα στέγασης και διαβίωσης της οικογένειας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search