• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Για την οικονομική ενίσχυση μαθητή σε σχολείο της Κέρκυρας

December 22, 2021 5788

ΕΛΜΕ Κέρκυρας

Για την οικονομική ενίσχυση μαθητή σε σχολείο της Κέρκυρας

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους και τους μαθητές, οι οποίοι, στους δύσκολους αυτούς καιρούς, έδειξαν την αλληλεγγύη τους και την ανθρωπιά τους, συγκεντρώνοντας ένα σεβαστό ποσό, για την οικονομική βοήθεια μαθητή μας, ο οποίος πρέπει να μεταβεί στο εξωτερικό, ώστε να υποβληθεί σε απαραίτητη επέμβαση στα μάτια του.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκπαιδευτές και τους μαθητές του ΣΔΕ Φυλακών.

Όχι μόνο για την οικονομική τους συνεισφορά, η οποία έγινε, κυριολεκτικά από το υστέρημά τους, μια και οι κρατούμενοι ζήτησαν να βοηθήσουν και μάζεψαν τις μάρκες που χρησιμοποιούν για τις μικροαγορές τους από το κυλικείο ώστε να συμβάλλουν και αυτοί στην προσπάθεια αυτή! Έλληνες και αλλοδαποί κρατούμενοι, κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν ένα ποσό που για την κλειστή κοινωνία της φυλακής, είναι μια μικρή περιουσία! Πολλοί από αυτούς θα στερηθούν για καιρό ακόμα και τη δυνατότητα να πιούν έναν καφέ.

Αλλά και για τα πολύ συγκινητικά μηνύματα συμπαράστασης και αλληλεγγύης που έστειλαν, μαζί με τα χρήματα, στο μαθητή, είτε ευχόμενοι για ανάρρωση, είτε ζωγραφίζοντας, βγάζοντας την ψυχή τους στην πράξη τους αυτή.

Θύμισαν σε εμάς, αλλά κυρίως στην κοινωνία, την ανάγκη ενίσχυσης που υπάρχει για το σχολείο τους, αλλά και την ανάγκη ενίσχυσης των ίδιων των μαθητών και συνολικά των κρατουμένων. Μας θύμισαν την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη, άνθρωποι που είναι ξεχασμένοι από την πολιτεία και την κοινωνία.

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας, θα δώσει όλες της τις δυνάμεις, ώστε το σχολείο των φυλακών και οι κρατούμενοι -μαθητές και μη- να βρουν τη θέση που τους αξίζει στην κοινωνία.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search