Print this page

Εκπαιδευτικοί: Περιφρουρούμε τα εργασιακά δικαιώματά μας!

January 11, 2022 444

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Καθηγητών Περιστερίου                                    11/1/2022

 
Επειδή, μετά το μπάχαλο που δημιούργησε η κυβέρνηση στα σχολεία και μετά την απόλυτη κατάρρευση του "επιτελικού κράτους" τους, γραμματείς, πρόθυμοι, τσιράκια διαφόρων ειδών και τύπων, δηλώνουν ό,τι τους κατέβει, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι όλα τα εργασιακά δικαιώματά μας βρίσκονται σε ισχύ και πρέπει να τα περιφρουρούμε!
Ως εκ τούτου υπενθυμίζουμε:
1] Καμιά παραβίαση του διδακτικού μας ωραρίου δεν επιτρέπεται! Δεν αναπληρώνουμε κανέναν και πουθενά! Να προσλάβει το κράτος αμέσως όσες χιλιάδες αναπληρωτές πλήρους ωραρίου χρειάζονται!
2] Αναρρωτική άδεια σημαίνει ότι δεν έχω ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να παρέχω κανενός τύπου εργασία στην υπηρεσία που ανήκω. Όσα ακούστηκαν για αδειούχους που θα κάνουν τηλεκπαίδευση θα ήταν απλώς φαιδρά αν δεν ήταν επικίνδυνα. Ο ανεκδιήγητος γραμματέας του ανεκδιήγητου υπουργείου επιδιώκει άλλους να τους φοβίσει κι άλλους να τους ρίξει στο φιλότιμο. Δεν πέφτουμε στην παγίδα, δεν σκάβουμε το λάκο μας!
3] Καμια υπερωρία δεν υποχρεούμαι να κάνω, εκτός αν εγγράφως με ειδική απόφαση δεν μου επιβληθει από το οικείο Υπηρεσιακό Συμβούλιο.
4] Εξακολουθούν να είναι σε απόλυτη ισχύ 3 [τρεις] αποφάσεις της ΟΛΜΕ για ΑΠΟΧΗ: α] απο την τηλεκπαίδευση σε περίπτωση κατάληψης, Β] απο την τηλεκπαίδευση από το σπίτι μας, με δικά μας μέσα, Γ]  από κάθε είδους live streaming.
 
ΔΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ!
ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΜΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΟΥΣ!
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.