• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Πάνω από 40 σχολεία στον Πειραιά υπό κατάληψη και ο ΔΙΔΕ τον ... χαβά της τηλεκπαίδευσης!

January 11, 2022 805

 

Κάτω στο Πειραιά το κύμα των καταλήψεων φούσκωσε ακόμα περισσότερο σαν αντίδραση στην εγκληματική πολιτική ΥΠΑΙΘ – κυβέρνησης και την έλλειψη σοβαρών μέτρων προστασίας απέναντι στην πανδημία. Πάνω από 40 σχολεία τελούν υπό κατάληψη και είναι δεδομένο ότι μέρα με τη μέρα θα αυξάνονται παρά τις προσπάθειες ορισμένων διευθυντών που πρόσκεινται στην κυβέρνηση να αποτρέψουν με αυταρχικά μέσα τους μαθητές.

Από την πλευρά του ο ΔΙΔΕ Πειραιά ευθυγραμμιζόμενος με τη γραμμή του ΥΠΑΙΘ και μια σειρά παράνομων ενεργειών έστειλε «φιρμάνι» στα υπό κατάληψη σχολεία για τηλεκπαίδευση. Οι εκπαιδευτικοί από την πλευρά τους δηλώνουν ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν τηλεκπαίδευση σε κατειλημμένα σχολεία και να μετατραπούν έτσι σε on line χωροφύλακες του ΥΠΑΙΘ. Σε κάθε περίπτωση δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να διαθέσουν τον προσωπικό τους εξοπλισμό, ακόμα και αν κληθούν να παρέχουν τηλεκπαίδευση και σε σχολεία που δεν έχουν κατάληψη. Το «τσάμπα» και η περσινή κοροϊδία της τηλεκπαίδευσης τέλειωσε δηλώνουν χαρακτηριστικά απέναντι σε ένα υπουργείο που τους θεωρεί αναλώσιμους εφαρμόζοντας ακραία μέτρα που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή τους!

Εξακολουθούν να είναι σε απόλυτη ισχύ 3 [τρεις] αποφάσεις της ΟΛΜΕ για ΑΠΟΧΗ: α] από την τηλεκπαίδευση σε περίπτωση κατάληψης, Β] απο την τηλεκπαίδευση από το σπίτι μας, με δικά μας μέσα, Γ]  από κάθε είδους live streaming.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search