• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Καθόλου δε θα ξαφνιαστούμε πλέον!

January 14, 2022 51

 

Την περασμένη Τρίτη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας (πρώην ΑΣΟΕΕ), μία ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλε σε ένα αμφιθέατρο, διέκοψε την παράδοση του μαθήματος από έναν καθηγητή, τον μαύρισε στο ξύλο και έφυγε στη συνέχεια ανενόχλητη.

Οι πρώτες αντιδράσεις χρέωναν τα γεγονότα στους γνωστούς αντιεξουσιαστικούς κύκλους που έχουν δημιουργήσει κατά διάφορες εποχές αντίστοιχα «χάπενινγκς», που στην πραγματικότητα προβόκαραν το φοιτητικό κίνημα. Αν όμως κάποιος πρόσεχε τις αντιδράσεις κυβερνητικών αξιωματούχων θα διαπίστωνε μια αποστασιοποίηση από τις εύκολες καταγγελίες του αναρχικού χώρου. Ήταν άλλωστε χαρακτηριστική η αντίδραση του υφυπουργού Παιδείας Συρίγου, που σε κάποιο τηλεοπτικό παράθυρο δε βιάστηκε να αποδώσει τις ευθύνες στους αντιεξουσιαστές που τόσο εύκολα κάθε φορά έκανε.

Πολύ σύντομα φάνηκε ότι τα γεγονότα είχαν άλλες διαδρομές και έκρυβαν από πίσω τους έναν βρομερό οχετό παραγόντων(!) του δημόσιου πανεπιστήμιου, που θέλουν να ονομάζονται πανεπιστημιακοί δάσκαλοι και που πραγματικά βρομίζουν με τη στάση τους την εκπαίδευση.

Διαπιστώθηκε λοιπόν ότι ο εν λόγω «καθηγητής» είναι κατηγορούμενος για τοκογλυφία(!), για παιδεραστία(!), για εκβιασμούς και για χρηματιστηριακές πυραμίδες στη Ρουμανία με άλλον συνάδελφό του(!), που μέχρι χθες ήταν φίλοι και κολλητοί, αλλά σήμερα είναι στα μαχαίρια και στα δικαστήρια για υποθέσεις που κοστολογούνται πάνω από 16 εκατομμύρια ευρώ!

Βέβαια τα ΜΜΕ -ή αλλιώς τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης- προσπάθησαν να θολώσουν τα νερά, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και άλλα άσχετα με το συγκεκριμένο γεγονός γεγονότα, για να συγκαλύψουν όσο μπορούσαν τον οχετό που πλημμύρισε απ’ το καθηγητικό κατεστημένο. Η βρομιά και η δυσωδία που βγαίνει απ’ τα καθηγητικά έδρανα, μερικές φορές ξεπερνάει και τις πιο σκοτεινές διαδρομές του υποκόσμου.

Μπαίνει λοιπόν το ερώτημα: Ποιος θα μας σώσει απ’ το καθηγητικό κατεστημένο που χρησιμοποιεί το Δημόσιο Πανεπιστήμιο με το χυδαίο αυτό τρόπο;

Πάντως, με όσα ανεκδιήγητα μάς λένε τα ΜΜΕ, οι υπουργοί, κυβερνητικοί παράγοντες και ο ίδιος ο πρωθυπουργός για την πανδημία, την ακρίβεια, τα σχολεία, τα τεστ, την ανάπτυξη (κλπ, κλπ), ώρες είναι να ακούσουμε πως ο Μητσοτάκης βάζει την πανεπιστημιακή αστυνομία στις σχολές μπας και συλλάβει …κανένα καθηγητικό κάθαρμα.

Καθόλου δεν θα ξαφνιαστούμε πλέον!

Γιώργος Σόφης

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« January 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search