• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Διευθύντρια Γυμνασίου κάλεσε την αστυνομία για να βγάλει έξω από το γραφείο καθηγήτρια του σχολείου!

January 16, 2022 552

ΕΛΜΕ Κέρκυρας

Καταγγελία της ΕΛΜΕ Κέρκυρας

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας καταγγέλλει τη Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Κέρκυρας, η οποία σε μια πρωτοφανή προσπάθεια αυταρχισμού και αντισυναδελφικής συμπεριφοράς, κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να βγάλει έξω από το γραφείο της υποδιεύθυνσης (ούτε καν δηλαδή από το δικό της το γραφείο), καθηγήτρια του σχολείου! Η «αιρετός», η οποία στα ενημερωτικά της, θεωρεί πως υπερασπίζεται τους συναδέλφους, δεν είχε άλλο τρόπο να απαντήσει στις αιτιάσεις της συναδέλφισσας και ο μόνος τρόπος που ανακάλυψε για να λήξει τη συζήτηση, ήταν η κλήση της αστυνομίας.

Δεν είναι η 1η φορά που η ΕΛΜΕ Κέρκυρας ασχολείται με τη συγκεκριμένη διευθύντρια. Πολλές καταγγελίες έχουν γίνει στο παρελθόν, τόσο για τη συμπεριφορά της, όσο και για τις πρακτικές της ως Διευθύντρια σχολείου. Το νέο νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση της Ν.Δ., ο οποίος δίνει υπερεξουσίες στο Διευθυντή του σχολείου, τον έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο η συγκεκριμένη διευθύντρια, οξύνοντας ακόμα περισσότερο τη συμπεριφορά της.

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας δηλώνει ότι δε θα αφήσει αναπάντητες τέτοιες αντιδημοκρατικές και αυταρχικές συμπεριφορές και μαζί με το Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου θα μας βρίσκει συνεχώς μπροστά της.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search