• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της ΕΡΤ: Μέτρα προστασίας στα σχολεία ζήτησαν εκπαιδευτικοί και γονείς

January 16, 2022 79

 

Το Δ.Σ. της Α-Γ ΕΛΜΕ Β Αθήνας και οι Ενώσεις Γονέων Χαλανδρίου, Χολαργού-Παπάγου και Αγίας Παρασκευής, πραγματοποίησαν σήμερα Κυριακή στις 12 το μεσημέρι παράσταση διαμαρτυρίας, έξω από το κτίριο της ΕΡΤ, Λ. Μεσογείων 432 στην Αγία Παρασκευή, απαιτώντας τη λήψη όλων εκείνων των μέτρων που είναι απαραίτητα για ΑΝΟΙΧΤΑ και ΑΣΦΑΛΗ σχολεία, καθώς και άλλα ζωτικής σημασίας αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας, όπως αναλυτικά αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

Οι συγκεντρωθέντες από τα Δ.Σ. της Α – Γ ΕΛΜΕ Β’ Αθήνας και τις Ενώσεις Γονέων Χαλανδρίου, Χολαργού – Παπάγου και Αγίας Παρασκευής, ζήτησαν τη μείωση των αριθμών των μαθητών σε 15 ανά τμήμα, την άμεση χρήση όλων των κενών αιθουσών στα σχολεία, τακτικά δωρεάν τεστ από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ σε όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας, συνταγογράφηση μοριακών τεστ, πρόσληψη νοσηλευτών στα σχολεία και προσωπικού καθαριότητας, αλλά και εκπαιδευτικών για κάλυψη των κενών στα σχολεία που παρουσιάζονται, την πλήρη λειτουργία του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης και κονδύλια για τη δημόσια υγεία και άμεσες προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search